CJT a recuperat un teren valoros în Timișoara

teren recuperat de cjt in timisoara

Consiliul Județean Timiș a recuperat, prin instanță, un teren valoros în Timișoara, de aproape 6.600 de metri pătrați.

Potrivit autorităților județene, în patrimoniul public a intrat o suprafață aflată lângă Iulius Mall. S-au judecat cu o firmă privată.

„Am câștigat definitiv procesul în cadrul căruia SC Timcon SA a cerut anularea actului administrativ prin care CJ Timiș respinge cererea de emitere a certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra unui surplus de teren aflat chiar în centrul orașului. Conform HG nr. 834/1991, societăţilor comerciale cu capital de stat li se asigură terenul necesar pentru desfăşurarea activităţilor comerciale care constituie obiectul lor de activitate. Echipa Consiliului Județean Timiș a dovedit în instanță că terenul solicitat de SC Timcon SA nu este necesar desfăşurării activităţii acestei societăți, astfel că, 6.582 mp de teren valoros, aflat lângă Iulius Mall, ajung în administrarea Primăriei Municipiului Timișoara”, a transmis Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Terenul obținut de CJT poate fi valorificat de Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Colegii din Consiliul Județean Timiș au făcut mari eforturi pentru a câștiga acest proces, de aceea, sper ca Primăria Timișoara să fructifice corespunzător terenul obținut, în interesul comunității”, a încheiat Nica.

teren recuperat de cjt in timisoara langa iulius mall

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/