CJ Timiș a cumpărat un aparat de radiologie pentru Centrul de Sănătate Nisporeni

nica nisporeni 1

Centrul de Sănătate din Raionul Nisporeni, Republica Moldova, a fost dotat cu un aparat radiologic digital, în urma unei contribuții financiare a CJ Timiș. 

Alin Nica, președintele CJ Timiș, a vizitat Centrul de Sănătate din Raionul Nisporeni, acolo unde medicii au primit sprijin financiar ca să schimbe aparatul de radiologie vechi din anii 80.

nica nisporeni

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

„Îmi doresc să îi ajutăm în continuare pe frații noștri de peste Prut și îi încurajez și pe ceilalți președinți de consilii județene și primari să o facă. Premierul României tocmai a încheiat o vizită oficială la Chișinău, iar luni, o delegație importantă de parlamentari români va fi în Republica Moldova. Sunt adeptul mișcării de sprijin concret pentru Republica Moldova, căci vorbele trebuie să devină fapte, prin proiecte și prin întâlniri directe, în comunitate. Aceeași abordare am avut-o și când am fost primar: am finanțat dotarea cu mobilier a două grădinițe din satul Cojușna. Acum, în scurta mea vizită acolo, am fost emoționat să văd progresul din ultimii ani și, totodată bucuros că am contribuit la binele mai multor generații de copii.”, a spus Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Consilierii județeni timișeni au aprobat prin vot, la finalul lunii martie, donația către Centrul de Sănătate Nisporeni. Sprijinul financiar se ridică la 450.000 de lei. CJ Timiș are o relație de colaborare și de implementare a proiectelor comune cu Republica Moldova din 2014.

banner maxagro