Arestat după ce a a pătruns în casa unei femei de la care a cerut mii de euro

atac sannicolau mare

Un bărbat din Timiș a fost arestat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a intrat cu forța în casa unei femei. A agresat-o fizic și i-a cerut 4.000 de euro.

Incidentul a avut loc în Sânnicolau Mare. Femeia a reușit să sune la 112 și au intrevenit polițiștii.

„La data de 26.03.2023, în jurul orei 02:40 polițiștii  orașului Sannicolau Mare au fost sesizați prin apel 112 de catre o femeie în vârstă de 35 de ani, din Sannicolau Mare, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani a patruns fără drept în curtea imobilului, iar în urma unei discuții a recurs la acte de violentă, atât verbale cat și fizice. A continuat să o amenințe cu agresiuni fizice dacă nu îi va da suma de 4.000 de euro. În urma celor sesizate, la fața locului a fost identificat agresorul, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea  infracțiunilor de violare de dimiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

tmc 640