CITY CENTER REȘIȚA – Jurnal de șantier #1, ianuarie 2021

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

2020 a fost un an plin de necunoscut și provocări pentru noi toți. Credem în dezvoltarea Reșiței, credem în oameni și devotamentul acestora de a construi lucruri mărețe. Pentru că ne dorim cu toții o informare bună și cât mai corectă, echipa City Center aduce lunar câte un jurnal de șantier pentru a te ține la curent cu evoluția lucrărilor.

Pagina #1 din Jurnal, în noul an, ne arată un drum foarte ambițios, cu multă energie. Această energie se va concretiza în îndeplinirea unor lucruri pe care voi vi le doriți: un stil de viață mai bun, un mediu sigur, o locuință frumoasă și spațioasă, confort, o comunitate care se dezvoltă zi de zi.

Totul sub un concept #inspiratdetine

Începem Jurnalul cu progresele înregistrate în tot acest timp. Ne aflăm la etapa la care este finalizată structura de rezistență, zidăria și hidroizolația acoperișului și a teraselor, iar rețeaua de alimentare cu apă și canalizarea pluvială și menajeră a fost realizată. Evoluția lucrărilor la fațadă, unde sistemul de izolare termică și fonică cu vată bazaltică și sistem de fațadă ventilată cu plăci de ciment AQUAPANEL, a fost executată în proporții de 70%. Montarea ușilor și a ferestrelor de la QFORT a fost realizată pe toate etajele. Pentru că siguranța primează, consemnăm și montajul hidranților exteriori și interiori.

În paralel se lucrează la interiorul apartamentelor unde se poate observa o evoluție considerabilă:
– instalația de climatizare și condens este finalizată în totalitate;
– sute de kilometri de cabluri și conductori GEWISS reprezintă instalația electrică clasică și cea de automatizare și control (SMART HOME) a fost efectuată în 67 de apartamente, iar în paralel se lucrează și la instalațiile electrice ale spațiilor comune, acestea fiind finalizate în proporție de 50%.
– 52 de apartamente beneficiază deja de canalizare, rețea de apă caldă și rece, rigole și sisteme de instalare Geberit.
– structura pereților din rigips este finalizată pentru toate cele 71 de apartamente, iar placarea acestora este finalizată în proporție de 40%.
– sunt în derulare și lucrările de tencuieli, etajul 5 complet + 70% din etajul 4.
– pentru sistemul de încălzire al apartamentelor s-a optat pentru instalația de încălzire în pardoseala REHAU și module termice de la OVENTROP, apartamentele de pe etajele 3, 4 și 5 au fost finalizate, inclusiv șapele de nivelare au fost și ele turnate.

publicitate tmc 640

Materialele rezistente și durabile ne oferă siguranța în exploatare pentru cât mai mult timp, iar sistemele de protecție sunt cele care ne ajută să înțelegem cât de mare este eficiența pe care o poate avea clădirea în care locuim.

Pentru întrebări și detalii suplimentare cei de la City Center îți stau la dispoziție oricând, între orele 9:00 şi 17:00 sau la numărul de telefon: 0739 39 50 30

Urmărește-ne și pe pagina www.ccresita.ro pentru a vedea progresul lucrărilor în fiecare lună!

Echipa City Center!

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/