Cele mai mari cote din weekend la Mozzart Bet

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

REAL MADRID-LEVANTE

Chiar dacă momentan are șase jucători indisponibili, printre care se numără Nacho, Ramos și Rodrygo, Real Madrid nu-și mai poate permite să facă niciun pas greșit în campionat, având în vedere că Atletico are deja un avans de șapte puncte și un meci mai puțin. E adevărat că Levante n-a mai pierdut de șase meciuri în toate competițiile, dar în cazul de față vă recomandăm să profitați de cea mai mare cotă de pe piață, 1,48, pe care Mozzart Bet o acordă formației madrilene.

 BORUSSIA DORTMUND-AUGSBURG

În timp ce Augsburg se află la o distanță de șapte puncte față de locul ce duce în barajul pentru evitarea retrogradării, Borussia ocupă în momentul de față locul opt, care o ține în afara cupelor europene. Formația din Dortmund nu e obișnuită cu o asemenea postură, așa că va apăsa cu putere pe accelerație pentru a urca în calasament. Cu toate că nu pot conta pe serviciile lui Hazard, Schmelzer și Witsel, galben-negri n-ar trebui să aibă probleme în fața oaspeților din Bavaria. Încercați cea mai bună cotă de pe piață pentru victoria gazdelor numai la Mozzart Bet – 1,36.

promovare banner maxagro

 INTER MILANO-BENEVENTO

În urma victoriei din derby-ul Italiei cu Juventus (2:0), Inter a suferit un semieșec la Udinese (0:0), dar și-a revenit imediat eliminând-o din Coppa Italia pe marea rivală și concitadină Milan (2:1), după un meci cu scântei și gol în ultima fază. Chiar dacă marchează destul de constant, Benevento nu a mai câștigat de trei etape și e greu de crezut că poate produce vreo surpiză pe ”Giuseppe Meazza”. Pariați la Mozzart Bet pe cea mai bună cotă de pe piață, 1,31, acordată pentru victoria nerazzurrilor.

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/