Cele mai mari cote din weekend la Mozzart Bet

REAL MADRID-LEVANTE

Chiar dacă momentan are șase jucători indisponibili, printre care se numără Nacho, Ramos și Rodrygo, Real Madrid nu-și mai poate permite să facă niciun pas greșit în campionat, având în vedere că Atletico are deja un avans de șapte puncte și un meci mai puțin. E adevărat că Levante n-a mai pierdut de șase meciuri în toate competițiile, dar în cazul de față vă recomandăm să profitați de cea mai mare cotă de pe piață, 1,48, pe care Mozzart Bet o acordă formației madrilene.

 BORUSSIA DORTMUND-AUGSBURG

leader board 728 x 90 px

În timp ce Augsburg se află la o distanță de șapte puncte față de locul ce duce în barajul pentru evitarea retrogradării, Borussia ocupă în momentul de față locul opt, care o ține în afara cupelor europene. Formația din Dortmund nu e obișnuită cu o asemenea postură, așa că va apăsa cu putere pe accelerație pentru a urca în calasament. Cu toate că nu pot conta pe serviciile lui Hazard, Schmelzer și Witsel, galben-negri n-ar trebui să aibă probleme în fața oaspeților din Bavaria. Încercați cea mai bună cotă de pe piață pentru victoria gazdelor numai la Mozzart Bet – 1,36.

 INTER MILANO-BENEVENTO

În urma victoriei din derby-ul Italiei cu Juventus (2:0), Inter a suferit un semieșec la Udinese (0:0), dar și-a revenit imediat eliminând-o din Coppa Italia pe marea rivală și concitadină Milan (2:1), după un meci cu scântei și gol în ultima fază. Chiar dacă marchează destul de constant, Benevento nu a mai câștigat de trei etape și e greu de crezut că poate produce vreo surpiză pe ”Giuseppe Meazza”. Pariați la Mozzart Bet pe cea mai bună cotă de pe piață, 1,31, acordată pentru victoria nerazzurrilor.