Cismăneanţu a primit mandatul de ziua lui

Candidatul PDL la fotoliul de edil-şef al oraşului Bocşa, care l-a învins la alegerile din 10 iunie pe, de acum, fostul primar, Mirel Pascu, a primit ieri, din partea preşedintelui Biroului Electoral, mandatul de şef al administraţiei locale pentru următorii patru ani.

 

Eugen Cismăneanţu a făcut cea mai frumoasă figură la alegerile locale, câştigând detaşat, cu peste 600 de voturi, în faţa lui Mirel Pascu. Acesta nu le-a promis oamenilor marea cu sarea, ci lucruri simple, de care au imediat nevoie. Cismăneanţu a promis că se va ocupa în primul rând de problemele sociale ale bocşenilor, sens în care vrea să atragă investitori pentru a crea locuri de muncă. Noul primar doreşte să redeschidă spitalul, transformat acum în azil, dar a afirmat că va solicita Ministerului de Finanţe redeschiderea Trezorerirei la Bocşa.

Exact în ziua în care a împlinit 31 de ani, Eugen Cismăneanţu a primit mandatul de primar şi mai aşteaptă acum doar validarea de către instanţă pentru a intra efectiv în drepturi. “Aş vrea să mulţumesc tuturor bocşenilor care m-au votat, dar şi celor care nu m-au votat. Am primit mandatul, am venit cu gânduri paşnice, să realizăm proiectele pe care le-am promis bocşenilor. Voi fi sprijinit de o întreagă echipă şi sunt sigur că vom face lucruri bune împreună. Ne vom dedica în totalitate bocşenilor. I-am invitat să construim Bocşa de mâine, vom relua dialogul cu cetăţenii, vom fi în mijlocul lor, vom gândi proiecte prin care ei să prospere şi să se simtă acasă”, a declarat primarul Cismăneanţu.