Cismăneanțu la ușa PSD, ca vulpea care n-ajunge la strugurii acri!

Ieșit complet din scena politică după ce a pierdut încă o dată alegerile pentru funcția de primar al Bocșei și, odată cu aceasta, și calitatea de consilier local, Eugen Cismăneanțu a lovit în PSD, partidul cu care negociase înainte de alegeri!

Plecat din PMP și intrat independent în competiția electorală pentru încă un mandat de primar, Cismăneanțu a trebuit să se recunoască pentru a doua oară în mai puțin de un an. Spune că va observa atent ceea ce se întâmplă în continuare în viața politică și administrativă a Bocșei, dar din afară. Nu știe deocamdată dacă va intra în vreun partid sau nu, dar a precizat că e exclusă varianta PSD. „Cismăneanțu nu va sta niciodată la masă cu infractorii!”, a spus fostul edil.

La o astfel de afirmație, președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, s-a văzut obligat să dea replică și chiar să dezvăluie ceea ce se discuta în culisele scenei politice: Cismăneanțu a discutat cu PSD despre intrarea sa în partid, despre susținerea în alegerile locale de la Bocșa. „Le mulțumesc celor din MAI pentru modul cum au acționat ca alegerile să se desfășoare corect. Probabil că ăsta este blatul dintre PSD și PNL la Bocșa, despre care vorbea Eugen Cismăneanțu, că forțele de ordine conduse de un ministru PNL și-au făcut treaba și i-au împiedicat pe unii să împartă pachete în ziua votului. Nu a fost vorba despre niciun blat. A fost o competiție și satisfacția noastră este cu atât mai mare cu cât am reușit să învingem partidul de guvernământ și să luăm o primărie de la PNL la PSD. Despre dorința ascunsă a lui Eugen Cismăneanțu de a veni la PSD… știți cum e, vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri. El e puțin supărat în această perioadă, dar sper să-i treacă. Îi înțeleg supărarea, îi urez mult succes în continuare!”, a declarat Hurduzeu.

Șeful PSD Caraș-Severin a subliniat importanța victoriei lui Mirel Pascu, amintind că Bocșa e cel mai mare oraș după cele două municipii. Totodată, Hurduzeu îi lasă o eventuală ușă deschisă lui Cismăneanțu: „Nu știu dacă își va dori să lucreze cu noi, pe noi nu cred că ne-ar deranja. Nu pot vorbi despre discuțiile pe care le-am avut cu el înainte de aceste alegeri pentru că nu ar fi corect, dar eu cred că are capacitatea să depășească acest moment de supărare!”