Cismăneanţu i-a dat mat lui Pascu!

A produs cea mai mare surpriză la alegerile locale, câştigând Primăria Bocşa detaşat în faţa lui Mirel Pascu, candidatul USL, şi a continuat să joace la fel de tare şi ieri, la depunerea jurământului şi alegerea viceprimarului.

Eugen Cismăneanţu şi consilierii locali au depus ieri jurământul, intrându-şi, practic, în drepturi. Noul primar al Bocşei a jurat că se va dedica în următorii patru ani cetăţenilor oraşului, stârnind ropote de aplauze de la o asistenţă record. Nu de acelaşi tratament au avut parte fostul edil al oraşului, Mirel Pascu, acum consilier local, şi colegii lui din PSD. Cismăneanţu a obţinut ieri o a doua mare victorie în faţa lui Pascu. Chiar dacă PDL-ul nu are majoritate în Consiliul Local, Constantin Borozan a fost ales, cu un scor de 10 la 7, viceprimar al Bocşei, în detrimentul candidatului propus de social-democraţi. Cu alte cuvinte, Cismăneanţu a convins şi alţi consilierii locali, din PP-DD sau independenţi, să-I susţină proiectele, noul primar bucurându-se acum de majoritate în Consiliul Local.

“Sperăm să se fi terminat cu tensiunile în Bocşa. Sunt convins că toţi colegii mei din consiliu au înţeles asta şi, drept dovadă, avem acum şi viceprimar. Mă repet, sunt foarte multe tensiuni la Bocşa şi trebuie să uităm de ele, să ne dedicăm în totalitate cetăţenilor Bocşei. Consilierii trebuie să vină cu proiecte gândite în folosul comunităţii. Cu siguranţă, o vor face, cu siguranţă, va fi un consiliu bun, am încredere că ne vom înţelege şi că în cei patru ani de mandat vom face în proporţie cât mai mare ceea ce ne-am propus în campania electorală. Mă refer la locuri de muncă, la infrastructură, Trezorerie. Avem mult de lucru, ne trebuie înţelegere, linişte şi poftă de muncă”, a declarat primarul Eugen Cismăneanţu.