Circulație închisă pe A1, după ce un transport cu mașini auto a luat foc

Pompierii timișeni au intervenit, marți după-amiază, pentru stingerea unui incendiu pe autostrada A1, după ce un transport încărcat cu autoturisme a luat foc. În incident nu au fost implicate victime. 

UPDATE

DRPD anunță că până la ora 20.00, circulația pe sensul de mers spre Timișoara se defășoară doar pe banda a doua, prima bandă și banda de urgență fiind închise.

Potrivit ISU Timiș, vehiculul care transporta pe platformă opt autoturisme se deplasa spre Timișoara. La fața locului au intervenit 24 de pompieri cu 4 autospeciale de stingere a incendiului. Focul a ars toată încărcătura.

„Astăzi, în jurul orei 15.35 am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un autotren ce transporta 8 autoturisme, pe autostrada A1, la km 452, pe sensul de mers Făget-Timișoara. La locul incendiului s-au deplasat de urgență 4 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 24 de pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată. S-a acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, se arată în comunicatul transmis de ISU Timiș.

Deocamdată nu a fost stabilită cauza incendiului.

Foto: ISU Timiș

Știre în curs de actualizarebanner 1000 x 100 hd