Circulație deviata de pe Ardealului! Se lucrează la introducerea rețelei noi de canalizare

Lucrările de introducere a rețelei de canalizare în municipiul Caransebeș au ajuns pe strada Ardealului, cea mai lungă stradă din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Până la finalizarea lucrărilor se creează un disconfort în următoarele luni pe Strada Ardealului, astfel că primarul Felix Borcean apelează la răbdarea participanților la trafic și la respectarea restricțiilor de circulație.

Am avut o ședință de comisie de sistematizare rutieră în urma căreia de zilele trecute s-a deviat circulația de pe strada Ardealului, doar că nu s-a prea ținut cont și am discutat, mai concret și cu șeful Poliției Rutiere din Caransebeș, să fie acea deviere completă cu excepția mijloacelor de transport mari, mijloacele de transport în comun, autobuzelor și evident a Ambulanței sau a Pompierilor sau altor situații cum ar fi utilajele de utilitate publică”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.

leader board 728 x 90 px

În aceste condiții pentru intrare în cartierul Pipirig toate mașinile sunt deviate pe strada Decebal și Simion Bărnuțiu cu sens unic astfel încât pe Simion Bărnuțiu să nu se mai intre pe la Iberia ci doar să se poată ieși pe Ardealului pe la acel semafor.

Situația nu va dura foarte mult, pentru că am văzut că merge destul de repede. Acum se introduce rețeaua de canal. O veche problemă a zonei. Acolo a fost o soluție mai dificilă și abia acum au început, în sfârșit se rezolvă și problema asta. Urmează și tronsonul celălalt, acum vin dintr-un capăt în altul. La finalul introducerii rețelei ne propunem să refacem complet tronsonul de strada Ardealului, din intersecția de la Penny până la BCR, pentru că și mai jos de Raiffeisen este afectat destul de serios. O refacem complet scăzând costurile care revin firmei pentru ce ar fi trebuit să refacă, doar suprafața afectată și să executăm o lucrare comună ca să arate bine”, ne-a declarat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.