Circulația se mută pe partea dreaptă a B-dului Cetății din Timișoara. Stadiul lucrărilor

asfaltare b dul cetatii

Modificări privind modul în care se va circula pe B-dul Cetății, arteră care se află în plin proces de reabilitare. Primarul Dominic Fritz anunță că traficul va fi mutat în următoarele săptămâni de pe partea stângă pe cea dreaptă.

Avansează lucrările pe B-dul Cetății din Timișoara. Primarul Dominic Fritz a anunțat că, în această săptămână, s-a turnat stratul de asfalt pe partea dreaptă a șantierului, care va permite să se dea drumul la circulație.

Până la finalul săptămânii, vor fi montate semnele de circulație și marcajele temporare galbene, iar traficul va fi mutat în următoarele săptămâni pe această parte, în timp ce șantierul se va muta pe partea stângă a bulevardului”, a detaliat edilul-șef.

Lucrările de pe B-dul Cetății presupun modernizarea a 1,57 km linie cale dublă de tramvai și montarea a 10 stații pentru tramvai. Va fi reabilitat carosabilul, trotuarele, va fi făcută o pistă pentru biciclete și amenajat un spațiu verde de 20 de mii de mp. Lucrările costă 70 de milioane de lei, fără TVA.