Circulaţi cu atenţie! Se lucrează la şosea, pe Calea Timişoarei

Au început lucrări de reparare-peticire a drumului deteriorat de traficul greu pe Calea Timişoarei din municipiul Reşiţa.  În prezent, muncitorii lucrează la decopertarea părții carosabile şi pregătesc terenul pentru turnarea asfaltului.

Lucrările se întind pe toată porţiunea de drum şi vizează repararea gropilor şi a zonelor deteriorate din marginea părţii carosabile, acolo unde au fost realizate anul trecut lucrări de înlocuire a bordurilor. Din cauza traficului greu şi a calităţii proaste a vechiului astfalt turnat pe şoseaua administrată de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, la îmbinarea cu bordurile şi asfaltul de legătură au apărut fisuri, gropi şi denivelări, a explicat pentru expressdebanat.ro inginerul Viorel Mărineanu, responsabil de refacerea lucrărilor din Reşiţa, realizate prin proiectul de înlocuire a bordurilor.

Nu doar Calea Timişoarei este vizată de acest tip de lucrări. Reparaţii prin peticire vor suferi şi alte artere ale Reşiţei, precum Bd. Al. I. Cuza, străzile 24 ianuarie, Libertăţii, Independenţei, Cloşca.