Cinematograful Dacia, din nou în top la nivel național! Peste 54.000 de spectatori în 2016!

Cinematograful Dacia reprezintă cu siguranță un punct de referință pentru municipiul Reșița. Dovadă stă și o statistică publicată recent de Centrul Național al Cinematografiei, care plasează Cinema Dacia pe locul 6 într-un top național după numărul de spectatori care i-au trecut pragul în 2016. 

Cinematograful Dacia este din nou în top. Conform unei statistici întocmite de Centrul Național al Cinematografiei, instituția reșițeană ocupă locul 6 la nivel național după numărul de spectatori care i-au trecut pragul, fiind un top dedicat cinematografelor cu un singur ecran. Reșița a depășit astfel orașe cu număr mult mai mare de locuitori, cum ar fi Craiova, Târgu Mureș sau Piatra Neamț.

„Raportat la numărul de locuitori pe care îi avem noi, este un loc onorabil. Asta deși anul 2016 nu a fost unul extrem de bogat în premiere spectaculoase Dar am așteptări foarte mari pentru anul 2018, după cum știți vor veni filme foarte bune în 2018. Mulțumesc spectatorilor care ne trec pragul! Din partea noastră au promisiunea că vor continua demersurile pentru a îmbunătăți condițiile existente, primul pas semnificativ în acest sens fiind achiziționarea aparaturii 4K. De asemenea, vreau să mulțumesc și echipei mele, dar și tuturor colaboratorilor”, ne-a declarat Laurențiu Plestici, șef birou.

În anul 2016, 54.435 de spectatori au vizionat filme în sala Cinematografului Dacia din Reșița.