Cinema Studio din Timișoara, inaugurat în toamnă

cinema studio din timisoara 1

Fostul cinematograf de stat Studio, aflat în centrul Timișoarei, va fi inaugurat în toamnă, după finalizarea lucrărilor de modernizare.

Dominic Fritz anunță că în toamnă, în centrul Timișoarei va fi deschis Cinema Studio, după finalizarea lucrărilor de reabilitare.

Verde la Studio. Așa arată cea mai nouă sală de cinema din oraș. După violet la Victoria și roșu la Timiș. Din toamnă încercăm noile scaune verzi la filme faine la Studio. Până atunci urmează o vară cu un super program la Cinema Victoria Timișoara și Cinema Timiș. Stați cu ochii pe ele”, a afirmat primarul Timișoarei.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Cinema Studio este cel de-al treilea cinematograf reabilitat de Primăria Timișoara, după Cinema Victoria, redeschis în septembrie 2022, și Cinema Timiș, cel mai mare dintre cinematografele de tradiție ale orașului, redeschis în octombrie anul trecut.

Construit în zona centrală a orașului, în perioada interbelică, în anul 1938, în stil Art Deco, Cinematograful Studio și-a încetat activitatea în anul 2000. După modernizare, cinematograful își va păstra fațada istorică și va dispune de două săli, una cu 190 locuri și cea de-a doua cu 64 de locuri. De asemenea, există un spațiu cu o capacitate 80 locuri pe acoperiș. Studio va funcționa ca un cinema de artă, cu o programare axată pe cele mai noi filme de autor, focusuri tematice și festivaluri de film locale și naționale. Valoarea totală a contractului se ridică la 14,2 milioane de lei, cu TVA inclus.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/