Cine va gestiona serviciul de termie

Datoriile pe care le are firma, lipsa unui plan de investiţii concret şi şansele foarte mici de autofinanţare l-au determinat pe primarul Reşiţei să ceară răspunsuri de la autorităţile abilitate dacă CET 2010 poate sau nu să primească în concesiune serviciul de termie.

Oficialii de la CET 2010 se plângeau miercuri de faptul că nu au primit încă un răspuns din partea Primăriei Reşiţa, cu privire licitaţia pentru serviciul de termie. „Singura societate care s-a prezentat la licitaţie pe data de 30 decembrie a fost CET 2010. Din banii angajaţilor am reuşit să depunem acea garanţie de 50.000 de lei, iar acum banii sunt blocaţi pentru că răspunsul întârzie să apară. Ar fi trebuit să îl primim până la jumătatea lunii ianuarie, dar acest lucru nu s-a întâmplat”, a spus Aurel Marinescu, directorul SC CET 2010 SA.

În replică, primarul oraşului a răspuns joi, în cadrul unei conferinţe de presă că sunt multe lucruri care trebuie lămurite până ca CET 2010 să primească în concesiune termia Reşiţei. „Au datorii, nu au prezentat un plan de investiţii, nici plan de dezvoltare şi, în plus, firma are datorii. Ori sunt şi alte societăţi cu bani, interesate să preia termia. Am trimis adrese autorităţilor să vedem dacă în aceste condiţii CET poate primi în concesiune serviciul. Dacă răspunsul este negativ, se organizează încă o licitaţie”, a spus edilul Mihai Stepanescu.

Comments

  1. daria alexandrescu says:

    macar de curiozitate ai putea sa vezi in dex ce inseamna termie. a scos-o un prost(probabil tu) si acum o tot repeti. dar la ce limbaj de semianalfabet ai, nu m-as mira sa te ranesti la folosirea dex-ului.