Cine sunt laureații, din acest an, ai celor zece premii a Galei Excelenței Bănățene?

explo 1000x200

Deși Gala Excelenței Bănățene a fost organizată în condiții de pandemie, emoțiile evenimentului au trecut dincolo de ecrane. Laureați, membri ai comisiilor de jurizare sau organizatori au trăit intens, transferând emoțiile asupra spectatorilor în universul virtual.

Organizatorii evenimentului transmit că în condiții de vicisitudine este nevoie de excelență și de valoare mai mult decât oricând. Este nevoie să nu ne abandonăm disperării și să creăm valoare, adaptându-ne și folosindu-ne de energiile contextului pentru a ne lansa pe o nouă treaptă de progres. Omenirea a găsit întotdeauna cele mai extraordinare soluții de progres exact în cele mai grele momente ale sale.

„Gala Excelenței Bănățene 2020, sau 2.0 cum a mai fost denumită, marchează nu doar o continuare a valorilor profunde ale Timișoarei și Banatului privind conservarea bunelor tradiții, a performanței oamenilor locului, a excelenței chiar și în condiții nefavorabile, a îndârjirii de a reuși mai presus de orice. Ci, mai ales, marchează o adaptare și o urcare rapidă în noua realitate a Erei Informației, «Age of Access Edition», rămânând un punct de referință în istoria noastră recentă. Efortul echipei de organizare a poziționat însăși  evenimentul, ca atare, drept model și exemplu de excelență al aceastei noi realități online”, a spus Dr. Adrian Bădescu, coordonator al echipei de organizare a Galei Excelenței și fondator Medici’s.

Cine sunt laureații, din acest an, ai celor zece premii a Galei Excelenței Bănățene?

1.Prof. Univ. Dr. Titus Vlase, a primit premiul „Traian Lalescu” pentru Matematică, Informatică și Științele Naturii;

2.Prof. Univ. Dr. Radu Băncilă, a primit premiul „Traian Vuia” pentru Științe Inginerești;

3.Prof. Univ. Dr. Vladimir Fluture, a primit premiul „Petru Drăgan” pentru Științe Biologice și Biomedicale;

4.Prof. Univ. Dr. Gheorghe Dărăbuș, a primit premiul „Gheorghe Ionescu Șișești” pentru Științe Agronomice și Medicină Veterinară;

tmc 640

5.Prof. Univ. Dr. Viorel Șerban, a primit premiul „Academiei Române”;

6.Prof. Univ. Dr. Anca Munteanu, a primit premiul „Cornel Olariu” pentru Științe Sociale, Economie și Antreprenoriat;

7.Prof. Univ. Dr. Camil Mihăescu, a primit premiul „Eugen Todoran” pentru Științe Umaniste și Arte;

8.Elev Vlad Ștefan Oros, a primit premiul „Coriolan Brediceanu” pentru Performanțe Deosebite în Educație;

9.Ing. Remi Rădulescu și Conf. Univ. Dr. Lia Lucia Epure au primit premiul „Eftimie Murgu” pentru Promovarea Imaginii Timișoarei și a Banatului;

10. Colectivul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara, colectivul „Clinicilor ATI din Timișoara”, coordonate de Prof. Univ. Dr. Dorel Săndesc, împreună cu medicii Dr. Gheorghe Domșa (Arad) și Dr. Gavril Bende Barna (Hunedoara) au primit premiul ”Solidaritatea, Gheorghe Ciobanu” pentru Responsabilitate Socială și implicare activă în comunitate.