Cine sunt candidaţii PDL la alegerile locale

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Sorin Frunzăverde, i-a nominalizat în cadrul unei conferinţe pe cei care se vor înscrie în cursa pentru fotoliul de primar, care stă să înceapă.

PDL Caraş-Severin se pregăteşte de campanie, astfel că listele cu candidaţii la alegerile locale sunt în cea mai mare parte finalizate. Sorin Frunzăverde a anunţat ieri numele celor care vor candida pentru funcţia de primar al unuia dintre cele opt oraşe ale judeţului.

Aşadar, la Reşiţa partidul îl va susţine pe Doru Dinu Glăvan, pentru Caransebeş a fost propus deputatul Gheorghe Hogea, iar la Bocşa pedeliştii mizează pe Eugen Cismăneanţu. În celelalte cinci oraşe din Caraş-Severin se doreşte câştigarea încă unui mandat de către primarii în funcţie: Nicuşor Vasilescu la Băile Herculane, Ion Chisăliţă la Moldova Nouă, Gheorghe Neicu la Anina, Ioan Goga la Oraviţa şi Iancu Simion la Oţelu Roşu.

Deşi campania se anunţă a fi una grea, candidaţii PDL au, potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene, câteva atuu-uri care vor conta în ochii electoratului. „PD-L mizează pe profesionalism. De asta au dat dovadă şi consilierii, şi primarii partidului. Nu întâmplător derulăm în Caraş-Severin proiecte europene de aproape 500 milioane de euro. Este judeţul cu cea mai mare derulare de fonduri europene pe cap de locuitor”, a declarat Sorin Frunzăverde.