„Cine spune că plec la PSD e un mare imbecil!”

Liderul PMP Caraș-Severin demontează în termeni duri zvonurile aruncate pe piață de liberali cu scopul de a-i slăbi mâna în negocierile pentru formarea majorităților în consiliile locale!

Ionuț Popovici a luat foc după ce liberalii cărășeni au aruncat în spațiul public informații false, cu scopul de a-l discredita în fața propriilor colegi de partid, dar mai ales în ochii liderilor PMP de la centru. Dat ca plecat la PSD, împreună cu toată organizația, pentru a primi la schimb un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare, Popovici a explicat pentru expressdebanat.ro că e vorba doar despre dezinformări.

„Unii politicieni stăpânesc foarte bine tehnica asta a dezinformării și a manipulării. Atât de bine, încât nici nu își dau seama că devin penibili. Persoana care lansează astfel de zvonuri este un mare imbecil! PMP Caraș-Severin a dovedit că este a treia forță politică din județ și din România. Avem în Caraș-Severin 96 de consilieri locali, 4 consilieri județeni și 4 primari, iar asta deranjează, știu. La fel cum deranjează faptul că nu facem jocurile nimănui, de aici și aberațiile pe care le debitează cei cu mintea scurtcircuitată de așa-zisa putere. Peste 14.500 de cărășeni ne-au fost alături și ne-au acordat încrederea lor prin vot, iar pe noi acest fapt ne obligă să avem o poziție conformă, nu îi putem dezamăgi. Noi, spre deosebire de alții, îi prețuim pe oamenii care au pus ștampila pe sigla noastră, ei nu reprezintă doar un număr cu care să bravăm după alegeri. Cât despre imbecili, răbdare, băieți, răbdare… Ne vedem curând în campania electorală!”, a replicat Popovici.