Cine este omul din umbra scandalului

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, susține că a fost bruscat în weekend și că a depus la poliție o nouă plângere penală împotriva grupului de presiune care îi boicotează acțiunile. Acesta trebuia să aleagă un nou Consiliu de Administrație, însă din cauza scandalului, acțiunea s-a amânat.

Vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, care este și președintele Composesoratului Bucova, a avut din nou parte de un weekend agitat. Asta pentru că, sâmbătă, ar fi trebuit să numească un nou Consiliu de Administrație, dar acest lucru nu s-a întâmplat. „Grupul de presiune a blocat alegerile. Au făcut scandal, am fost bruscat, firma de pază a fost de gardă, dar cu toate acestea, m-au bruscat. Așa se manifestă! Sunt niște animale! Perfectasem o întâlnire înainte, am stabilit că alegerile trebuie să aibă loc pentru că este blocată activitatea, în sensul că nu le putem da dreptul în natură oamenilor, dar degeaba”, a declarat în această dimineață vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Directorul Borcean, omul din umbră
Ionesie Ghiorghioni mai spune că firmele care au venit să exploateze materialul licitat, au fost întoarse din drum, deși legal au primit acest drept. „Las insituțiile autorizate să își facă datoria. Am descoperit că din umbră îi susține directorul spitalului din Caransebeș, acel Borcean. El se află la baza tuturor acestor acestor acțiuni. Soția lui este din Bucova și el este împuternicit să participe de socrii lui, la alegerile noastre. Vrea să acapareze composesoratul și să îl pună pe Răduță să îl conducă. Este nașul lui Răduță!”, susține Ionesie Ghiorghioni, care este convins că alegerile au eșuat din cauza doctorului, care este și vicepreședinte al Colegiului Național al Medicilor. „Acest medic conduce grupul infracțional în Bucova și deranjează liniștea oamenilor de veacuri. Am crezut că mă pot înțelege cu el, dar el nu e compatibil cu ce se întâmplă acolo. Presupun că are influențe inclusiv la organele judecătorești din Caransebeș”, a subliniat Ionesie Ghiorghioni.

Potrivit statutului, membrii Composesoratului se mai întâlnesc o dată, în termen de șapte zile, dar fără convocare.

Comments

 1. […] a contactat redacția „Express de Banat”, în urma articolului publicat luni, cu titlul: Cine este omul din umbra scandalului și a ținut să facă o serie de precizări. Acesta susține că Ionesie Ghiorghioni nu mai este […]

 2. maria says:

  Eu stiu ca oamenii ce ne reprezinta si ne conduc ar trebui sa spuna adevarul, nu sa minta cu nerusinare. Este normal sa va tineti cu dinti de asa-zisa functie de presedinte a Composesoratului Bucova, care spre nefericirea domniei voastre v-a fost retrasa prin hotarare judecatoreasca, fiind principala sursa de venituri pentru promovarea şi mentinerea personala in functii politice, asa cum a fost de vreo zece ani. Cine nu s-ar tine de o asemenea functie cand a s-a ales de pe urma ei cu peste 30 de miliarde din vanzarea padurii? A fost atat de usor pana ati controlat prin forta si amenintari oamenii, care din necunostiinta de cauza si din bunul simt, de care dvs. ati uitat cu desavarsie, nu vi s-au opus, acordandu-va incredere deplina pentru a le gestiona corect propietatile. Doar ca ati uitat ca profiturile trebuie impartite in mod egal si fara nici cea mai mica mustrare de constinta, le-ati folosit in folosul propriu, precum si in folosul complicilor dvs.( se stiu ei care sunt). Oare de ce va temeti cel mai mult acum, ca o sa va pierdeti functia sau ca o sa trebuiasca sa platiti prejudiciile? Oarecum v-ati asigurat spatele din punct de vedere juridic trecand la PNL, dar un lucru este sigur ,, LUPUL ISI SCHIMBA PARUL, DAR NARAVUL BA!”
  In ceea ce priveste grupul de presiune, am observat ca in actualitatea vietii politice romanesti care ar trebui sa fie democratica, dar din pacate functioneaza in ea ,, fosti comunisti”, dovada fiind si termenii folositi ,, grup de presiune”, sunt vizibil deranjati cand sunt intrerupti din munca lor asidua de a se imbogati si a prejudicia poporul.
  ,,Acel Borcean” asa cum il numiti, spre deosebire de ,,acest Ghiorghioni” , va este superior din toate punctele de vedere, e si normal sa va temeti de domnia sa, care toata viata a salvat vieti nu le-a distrus asa cum a facut ,, acest Ghiorghioni” falimentand pe rand fabrica de la Zavoi, Fagexul de la Caransebes si incheiand cu Composesoratul Bucova.

 3. maria says:

  As putea comenta indelung replicile d-lui Ghiorghioni bazate toate pe neadevaruri. Dar un singur lucru as mai vrea sa-i amintesc, ca are si el ,,un naş” in persoana domnului Frunzaverde, fost PDL infocat si actual PNL dedicat, care l-a promovat in mai toate functiile posibile in decurs de vreo 10 ani, bineinteles contra cost, ca doar nu credeti oameni buni ca ,,l-a dus mintea”.

 4. maria says:

  Vreti sa spuneti, mai pe intelesul nostru, ca d-lul Borceanu nu este compatibil cu ,, genul dvs. de intelegeri, amenintari, injurii , promisiuni”? Cine, oare cine, e actualul presedinte a Consiliului Judetean Caras-Severin, fost vicepresedinte al aceleasi institutii, care controlează justitia si fortele de ordine ale judetului, si care de cinstit ce este umbla de vreo doi ani incoace inconjurat de garzi de corp şi de mascati???? Cine oare cine, blocheaza dosarele in judecatoriile si tribunalele judetului si a judetelor din jur????? Cine oare cine este disperat ca nu mai are bani de campanie electorala la PNL si nu mai poate roade la ciolan???????????