Cine este cel mai activ primar din Caraș-Severin?

Anual, Asociația Orașelor din România decernează mai multe premii pentru primarii din România. Astfel de distincții au primit mai mulți edili din Caraș-Severin în cursul anilor trecuți, dar premiul a rămas în județ și în 2015.

Anul acesta, cel mai activ primar din România a fost desemnat edilul-șef din Moldova Nouă, Matei Lupu. Acesta a fost apreciat pentru activitatea pe care a derulat-o la cârma orașului pe tot parcursul anului trecut. „Mă onorează această distincție, dar nu aș fi reușit să o câștig fără aportul colegilor din Primăria Moldova Nouă, cărora aș vrea să le mulțumesc pentru tot ceea ce fac spre bunul mers al lucrurilor în comunitatea noastră”, a declarat primarul Matei Lupu.

Asociația Generală a Orașelor din România decernează anual distincții pentru Primarul anului, Cel mai bun primar, Cel mai activ primar, Cel mai gospodar primar și Cel mai popular primar. În trecut, premii de la aceeași asociație au mai ajuns la primarul din Băile Herculane, Nicușor Vasilescu, dar și la edilul-șef al Reșiței, Mihai Stepanescu.

 

Comments

 1. Atlas says:

  Gabriele, ba a castigat premii pentru ca s-a implicat 100% in gospodarirea orasului, si va mai castiga si in mandatul viitor. Atunci toti cei care il atacati acum cu rea-vointa, ca deh, a inceput campania, veti baga capul in pamant ca strutii.

 2. Comunistiiiii says:

  Doamne feresteeeeeeee!!!! Ce dracu a facut paduraru asta imputit pentru resitzaaa???? Aloooo trezirea ca DNA e la usa!!! Ba voi nu mai sunteti normali da a facut vile, masini de lux pentru el aia da!!! Sa va ia dracu pe toti de gunoaieeeeer

 3. Atlas says:

  Prietene, derutezi oamenii la care te adresezi. Ce vrei sa spui cu asa inversunare, pare ca o iei foarte personal, ii faci pe oamenii aia gunoaie sau gunoieri?E o diferenta. Hai ca m-am distrat cu tine!

 4. R says:

  Comunistiilor, limbaci galben-portocalii v-au spalat astia creierii, nu mai puteti distinge adevarul si realitatea, nu sunteti capabili sa ganditi cu ramasita de neuron. Voi vorbiti de masini si vile, voi v-ati intins tentaculele peste tot si ati pus stapanire pe tot dupa bunul vostru plac si v-ati imbogatit calcand pe cadavre. Muriti de ciuda ca primarul Stepanescu nu va incurajeaza afacerile murdare si escrocheriile!? Nu va stresati prea mult, DNA are ochi si pentru altii.

 5. Spitalu' 9 says:

  Aloooo, aloooo, va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile medicale de inalta clasa ale Spitalului nostru de Psihiatrie, dispunem de personal specializat si oferim conditii la standarde europene. Avem locuri disponibile pentru toate categoriile: comunisti, anticomunisti, nihilisti, ”gunoaieri”, ”gunoaie” s.a. Garantam ameliorarea starii dumneavoastra de sanatate si a starii de bine. Nu ezitati!

 6. ghimpele says:

  prosti,dar multi.multi prosti de toate culorile.inainte de a pupa mainile(linge) mergeti in…Ghermania;Suedia;Finlandaa sau macar Austria.se traeste altfel.se traeste normal