Cinci unități de învățământ din Caraș-Severin, în scenariul roșu!

coronavirus

Cursurile se mută în online chiar din a doua săptămână de școală pentru toți elevii și preșcolarii din comuna Pojejena. Incidența a depășit 9 cazuri la mia de locuitori, așa că se suspendă orele în toate cele cinci unități de învățământ din localitate. 

De voie, de nevoie, toți elevii care învață în comuna Pojejena revin de luni, 20 septembrie, la orele online. Incidența cazurilor de coronavirus este în continuă creștere, ajungând astăzi la 9,07 cazuri la mia de locuitori. Potrivit noilor reglementări, în acest an școlar toți elevii și preșcolarii trec la ore online dacă localitatea în care învață are o incidență mai mare de 6 la mie.

În cazul comunei Pojejena, este vorba despre Școala Gimnazială „Atanasie Cojocaru”, Grădinița cu Program Normal Belobreșca, Școala Primară „Borislav Crîstici” Belobreșca, Grădinița cu Program Normal Pojejena și Grădinița cu Program Normal Radimna.

Cursurile sunt suspendate punctual și în 11 clase din diferite unități de învățământ cărășene, după ce mai mulți elevi au fost depistați pozitiv.

CITEȘTE ȘI: Cazuri de COVID-19 în rândul elevilor din Caraș-Severin la doar câteva zile de la începerea anului școlar

upt 1000x100