Cinci funcţionari publici, depistaţi cu noul coronavirus la Oraviţa

Explozia cazurilor cu SARS Cov-2 are repercusiuni și în orașele care, până acum, nu s-au clasat printre cele fruntașe vizavi de numărul bolnavilor de COVID-19. Se-ntâmplă și la Oravița, acolo unde persoanele care au contactat temutul virus sunt funcționari publici. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții primăriei în cursul zilei de ieri.

Deși nu se cunosc împrejurările în care cei cinci angajați, de la SPCLEP, precum și din cadrul Compartimentului Dezvoltare, Strategii și Management de Proiecte, ar fi putut contacta virusul, pentru a evita răspândirea COVID-19, prima măsură luată în calcul a fost restricționarea activității cu publicul a administrației publice locale de pe Valea Carașului, în perioada 5-8 octombrie.

Pentru soluționarea problemelor urgente ale serviciului SPCLEP Oravița (număr de contact: 0746 231 910), cetățenii sunt rugați să se adreseze Direcției de Evidență a Persoanelor Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px

În privința altor probleme urgente, cererile vor fi depuse pe adresa de e-mail a primăriei Oravița: primariaorasuluioravita@gmail.com sau la numărul de fax: 0255 572 815.

Detalii suplimentare pot fi obținute la numarul de telefon: 0773 843 835.

Taxele și impozitele locale vor putea fi achitate pe platforma online: https://aplxpert.ro/ImpoziteTaxeContracte/PlataFaraAutentificare.

„Suntem alături de colegele noastre, de la SPCLEP și cele din cadrul Compartimentului Dezvoltare, Strategii și Management de Proiecte, care trec prin momente dificile, urându-le sănătate și însănătoșire grabnică”, transmit reprezentanții Primăriei Oravița.

Sursa foto principal: smartradio.ro.