Cinci familii din Reșița au rămas fără adăpost în prima zi a anului

Un incendiu puternic a cuprins un imobil cu 5 apartamente din cartierul reșițean Doman. Pompierii au luptat cu flăcările aproape 5 ore. Clădirea aparține Primăriei Reșița, așa că autoritățile locale caută acum soluții pentru a veni în sprijinul celor 5 familii.

Tragedie pentru 22 de suflete care trăiesc într-un imobil în cartierul Doman. În prima zi din 2020 blocul în care locuiesc a fost mistuit de flăcări. Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit electric produs la un frigider. O persoană imobilizată a fost evacuată la timp de echipajul SMURD și nu au existat victime. Pagubele materiale sunt totuși însemnate: acoperișul a fost distrus, iar circa 100 mp din cele 5 locuințe au fost afectate. Pompierii militari au luptat cu focul aproape 5 ore.

Clădirea aparține Primăriei Reșița, așa că administrația locală face demersuri pentru a sprijini oamenii păgubiți. Li s-a oferit un alt adăpost provizoriu, dar și mâncare caldă timp de câteva zile. În plus, se vor face anchete sociale și se vor stabili sumele ce vor fi acordate familiilor lovite de tragedie.