Cinci ani de interdicție pentru investitori! Astea sunt adevăratele motive pentru care au fugit toți de Reșița!

Mirel Sabo, liderul Grupului PSD-PMP din Consiliul Local Reșița, a dezvăluit pentru expressdebanat.ro motivele pentru care în Zona Industrială Valea Țerovei bate vântul de atâta vreme.

Să vă zic un mic detaliu vizavi de parcul industrial care a fost făcut pe bani europeni. Timp de cinci ani a fost aproape imposibil pentru un investitor să deschidă o afacere acolo. S-au pus câteva condiții absurde. Una dintre condiții era ca toții angajații firmei respective care vin acolo și își deschid o afacere să fie reșițeni, cu buletin de Reșița! Pentru că era vorba numai de producție, toate utilajele trebuiau să fie noi, conform normelor europene. Așa s-a făcut contractul la ADR Vest, nu a fost o condiție pusă de consiliul local. Cinci ani de zile nu s-a putut modifica asta!”, a afirmat Sabo în timpul interviului live realizat în fiecare marți seară în Redacția Express de Banat.

Cu aceeași ocazie, social-democratul l-a înțepat pe primarul Nelu Popa, afirmând că, deși cei cinci ani de „interdicție” în parc au trecut, regulile de acces fiind modificate, investitorii promiși încă se lasă așteptați.