Cină și film all inclusive, la cel mai mare cinematograf din Timișoara. Concept unic în afara Bucureștiului

cinema vip all inclusive 01
picnic iulius1000x100

Timișorenii și locuitorii din vestul țării au de acum un plus de entertainment în viața lor și o nouă experiență de petrecere a timpului liber. Cinema City lansează conceptul VIP Cinema All Inclusive la Iulius Town Timișoara, în premieră în afara Bucureștiului, care adaugă vizionării o cină delicioasă.

Unul dintre cele mai noi noi și atractive concepte din cinematografia mondială este acum accesibil la Timișoara, în premieră în afara Capitalei. Multiplexul de la Iulius Town Timișoara oferă 12 săli, în care cinefilii au parte de spectacole și experiențe inedite. Piesa de rezistență o reprezintă cele 3 săli VIP, cu o capacitate de 61 locuri fiecare, un concept avangardist, care îmbină experiențele gourmet cu spectacolul cinematografic și care se bucură de succes la nivel mondial. Este rețeta unei seri perfecte, care aduce împreună emoția, suspansul și plăcerea unui blockbuster cu rafinamentul unei cine în compania familiei și prietenilor.

cinema vip all inclusive 02

leader board 728 x 90 px

Conceptul VIP Cinema All Inclusive adaugă savoare experienței cinematografice. Pe lângă confortul dus la cel mai înalt nivel, sălile fiind dotate cu celebrele fotolii din piele, Lazy Boys, computerizate pentru ajustare personalizată a spătarului și suportului pentru picioare, filmele premieră și tehnologiile ultramoderne, spectatorii sunt răsfățați cu un meniu cu preparate culinare apetisante, ce poartă semnătura unui chef italian, Andrea Di Gangi, care a lucrat în restaurant cu două stele Michelin. De la startere, salate și bufet cald, cu paste, pui și alte delicii, până la pizza și desert, toate se regăsesc în meniul VIP, care poate fi consultat aici. Nu lipsesc băuturile, nici nachos și deliciosul popcorn.

mihnea ratte www.instagram.com/mihnearatte/

„Adăugăm ofertei de entertainment din Iulius Town Timișoara o nouă experiență pentru publicul din vestul țării, alături de Cinema City. Cu toții avem nevoie de răsfăț și de noi valențe care să ne îmbogățească timpul, poate acum mai mult decât oricând, iar conceptele care ne scot din rutină și ne aduc împreună sunt o doză de optimism. Suntem convinși că pachetul spectacol și gourmet, adus la Timișoara în premieră după București, va fi pe placul publicului din întreaga regiune.”, a spus Oana Diaconescu, head of leasing Iulius.

VIP Cinema All Inclusive este accesibil de la începutul acestei săptămâni și la Cinema City din Iulius Town Timișoara, prețurile pornind de la 74 de lei de persoană. Biletele pot fi cumpărate de aici.

„A fost absolut impresionantă primirea entuziastă a publicului din Timișoara a sălilor de cinema VIP, cu multe spectacole sold-out din prima zi de când am redeschis, în mai. Adevărul este că le reziști greu celebrelor fotolii Lazy Boys, în care ajungi să te întinzi aproape ca într-un pat, popcornului și nachos-ului nelimitat. Acum că am deschis și bucătăria, experiența VIP Ultra All Inclusive asigură rețeta gourmet pentru o seară perfectă, ce îmbină relaxarea de lounge cu spectacolul cinematografic premium și cu o cină delicioasă pregătită de un chef. Un next level în ceea ce privește show-ul cinematografic, dar și un plus de entertainment adus în viața timișorenilor.”, a declarat Ioana Ionescu, marketing manager Cinema City România.

Cinema City este prezent în patru proiecte ale companiei IULIUS (ansamblul mixed-use Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Iași, Cluj-Napoca și Suceava). Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 247 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.