Cifre spectaculoase, dar riscante în Valea Almăjului! Turnea îl aruncă pe Vela la peste 50 la sută!

Iustina Turnea, vicepreşedinta BPJ-ului liberal din Caraş-Severin, a postat mai multe sondaje de opinie pe pagina sa de socializare, unde PNL sare de 50 de procente, la distanță uriașă de PSD!

Supărată pe afirmaţiile făcute de deputatul Ion Tabugan, chiar în Express de Banat, în care vorbea chiar de unele trădări, Iustina Turnea a răspuns prin postarea rezultatului unui sondaj de opinie făcut în trei localităţi din Valea Almăjului, sondaj în care Marcel Vela este favorit la şefia Consiliului Județean Caraş-Severin, în proporție de 45 şi chiar 55 la sută!

În prima localitate, al cărei nume nu îl publică Iustina Turnea, sondajul spune că dacă Marcel Vela ar fi în fruntea listei PNL pentru Consiliul Judeţean Caraş-Severin ar obţine 49,5 la sută dintre voturi, urmat, la mare distanţă, de Ion Mocioalcă, cu doar 11,88 la sută, în timp ce Ion Tabugan ar obţine doar 5,94 procente. Interesant este că, în acest sondaj, 27 la sută dintre respondenţi au spus că nu ştiu cu cine vor vota.

A doua localitate îi dădea lui Vela 45,76 la sută, lui Mocioalcă 8,47 procente, iar pentru Tabugan s-au exprimat ceva mai mulţi, 10,17 la sută. Şi aici 23,7 la sută dintre respondenţi au declarat că nu ştiu cu cine vor vota. În ultima localitate pentru care Iustina Turnea a publicat sondajul, Marcel Vela ar avea 55,84 la sută, Mocioalcă, 9,96 procente, iar Tabugan doar 8,66. S-au declarat nehotărâţi 15,58 la sută.

Cifrele arată excelent pentru liberali, dar publicarea acestor sondaje poate fi periculoasă pentru PNL. Și asta, pentru că, dacă aceste rezultate nu sunt şi confirmate la alegerile locale sau dacă vor fi diferenţe mari între cifrele sondajului şi rezultatele finale ale votului, cu siguranţă vor fi iarăşi voci care să spună că unii au trădat şi nu au tras cu partidul. La fel cum a făcut-o acum Tabugan, cu trimitere la 2012!