Ciao Festival din acest an se anulează. Motivul: numărul mic de bilete vândute

ciao festival
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Organizatorii noului festival Ciao au anunțat luni seară că evenimentul programat să aibă loc între 27 și 29 mai la Timișoara se amână pentru iunie anul viitor. S-au vândut prea puține bilete, au argumentat organizatorii. „Trăim vremuri extrem de dificile”, au mai spus ei. 

„Dragi prieteni, din păcate suntem nevoiți să amânăm CIAO Festival by Vineri 15, eveniment program să aibă loc în perioada 27-29 mai 2022, pentru 1-4 iunie 2023. Motivul este numărul mic de bilete vândute, în condițiile în care toată lumea știe de CIAO Festival, iar Timișoara este împânzită de afișe și bannere, au fost multe campanii online, la radio și TV. Am făcut tot ceea ce a depins de noi, ca și organizatori, pentru ca evenimentul să aibă loc și să devină unul de referință pentru Timișoara. În același timp înțelegem, la ce vremuri trăim, oamenii prioritizează nevoile de bază și renunță la cheltuielile neesențiale, cum sunt distracția și evenimentele. Totul s-a scumpit și pare doar începutul, trăim vremuri extrem de dificile.”, au transmis organizatorii printr-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: Ciao, Diskoteka! Festivalul retro pleacă din Timișoara, după ce stadionul Dan Păltinișanu s-a închis

Cei care au cumpărat carduri de acces la festival pot solicita restituirea banilor fie pot păstra biletele care vor fi valabile și anul viitor.

promovare banner maxagro

„Mulțumim echipei de producție DISKOteka Festival, care a fost alături de noi la fiecare pas, cu mult profesionalism și implicare. A făcut eforturile colosale ca într-un timp atât de scurt să reușească să adune toți artiștii și să pregătească un spectacol excelent până în cele mai mici detalii. Ne dorim ca măcar în iunie 2023 să ne putem bucura de acest show. Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au susținut și au dorit la fel de mult ca noi, ca acest eveniment să aibă loc. Sperăm că anul următor ne va aduce vremuri mai bune, să ne putem distra și bucura împreună la CIAO Festival, în Timișoara.”, au mai spus cei din echipa de organizare.

CITEȘTE ȘI: Ace of Base vine la Timișoara, la Ciao Festival. Biletele și abonamentele s-au pus în vânzare

publicitate tmc 640