Ace of Base vine la Timișoara, la Ciao Festival. Biletele și abonamentele s-au pus în vânzare

ciao festival 1

Organizatorii Ciao Festival au anunțat un nou nume care va urca pe scena de la Muzeul Satului Bănățean. Ace of Base va cânta la Timișoara, pe una din cele 6 scene care vor fi amenajate la Pădurea Verde. Biletele și abonamentele au fost deja puse în vânzare. 

Ace of Base este o formație pop suedeză care a vândut peste 60 de milioane de albume în lumea întreagă. Este a treia cea mai de succes formație suedeză din toate timpurile, după ABBA și Roxette. Trupa făcea furori în anii 90, iar la finalul lunii mai este așteptată pe scena Ciao Festival.

„Pe lângă Ace of Base, vor fi și ceilalți artiști internaționali. O să avem abonamente destinate familiilor cu copii. Am dat drumul la platforma de bilete. Prețul unui abonament este de 300 de lei, avem și bilete pentru o zi care costă 150 de lei. Urmează o campanie de Paști cu o reducere. Diskoteka Festival se află în spatele acestui festival din punct de vedere tehnic, echipamentul tehnic profesional, scenă, sunet, lumini.”, a declarat unul din organizatorii festivalului.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Alți artiști care vor fi prezenți la festival sunt Kaoma, Boney M, Magic Affair, Londonbeat, Rozalla şi Capella.

ciao 2

Festivalul, au întărit organizatorii, se vrea a fi și unul cultural.

„Dacă în genere festivalurile sunt dedicate divertismentului, nu spunem că nu avem și divertisment, dar vrem să punem acest festival și sub semnul culturii. Vom încerca în cele 3 zile de festival să stabilim un record, vom vedea, județean, național, internațional… Vom vrea să ne apărăm cultura și de aceea încercăm să strângem foarte multe cărți cu care să înconjurăm întregul spațiu al Muzeului Satului Bănățean. Carte lângă carte vom încerca să devină un zid împotriva imposturii, împotriva lipsii de cultură care își face din ce în ce mai mult simțită prezența. Începem o colectă pentru că atunci suntem foarte aproape de ziua internațională a copilului. Vom face o colectă și la Vineri 15, și la consiliul județean și la Muzeul Satului, o colectă de jucării și de lucrușoare pentru copiii instituționalizați pe care îi și invităm în prima zi de festival să primească daruri.”, a spus Victor Mihalache.

ciao 3

Deja au fost schițate scenele, 6 la număr, deși inițial era vorba doar de 5 – 4 la Muzeul Satului, una la Vineri 15.

„Am fost la Muzeul Satului, locația este foarte frumoasă și nu este mică deloc. Am schițat exact unde vin scenele și am mai pus încă o scenă, una a DJ-ilor, muzica anilor 80-90. Invităm și din Timișoara DJ care vor să facă cu noi echipă. Am văzut și în 2019 și eram ferm convins că prinde mult mai bine, am avut DJ Jungle și GeoDaSilva care au mixat strofă-refren din tot ce însemna hiturile anilor respectivi și publicul era foarte fericit. Vorbim de nostalgie, de retro… ”, a spus și Mircea Nicolici.

ciao 4

Dintre artiștii români au confirmat prezența Proconsul, Gheorghe Gheorghiu, Keo, Vali Crăciunescu, Mihai Trăistariu, GeoDaSilva și DJ Conte.

Ciao Festival va avea loc între 27 și 29 mai la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Ciao, Diskoteka! Festivalul retro pleacă din Timișoara, după ce stadionul Dan Păltinișanu s-a închis 

banner 970 x 250