Chiar a început să dezvolte Caraș-Severinul! 30 de bolnavi grav, la un singur WC, fără baie!

Romeo Dunca a fost, a văzut condițiile inumane de la Staționarul 3 și a plecat pe Muntele Mic, unde e totul bine și frumos. Altceva nu s-a deranjat să facă!

Chirurgul Romeo Dumitrescu încearcă să-l aducă pe șeful Consiliului Județean Caraș-Severin cu picioarele pe pământ și să-l convingă să se apuce de treabă. În administrația publică județeană și instituțiile din subordine, nu la firmele familiei de pe munte, care continuă să-i ocupe atât de mult timp și energie. Dunca ar putea începe cu Spitalul Județean, spre exemplu, acolo unde condițiile continuă să fie inumane. Atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical. Cel puțin așa susține medicul Dumitrescu.

„La staționarul 3, unde am soția internată de 14 zile cu meningo encefalită COVID, puteați să organizați în regie proprie, cu meșterii dumneavoastră – Consiliul Județean direct răspunzător – construirea a 3 WC-uri și o baie pentru bolnavi. Lucrările la interior se pot efectua liniștit și iarna. Dați bani, aduceți echipe de meșteri și rezolvați concret lucrurile. Acolo și în prezent, 30 de bolnavi grav au acces la un singur WC și fără baie, duș. Deocamdată așteptăm intervenții concrete și folositoare și o atitudine de încurajare materială și morală. Nu promisiuni de milioane de euro, veniți la calendele grecești. Nu amenințări și regrete că suntem medici primari prea mulți. Primariatul este ultimul nivel de măiestrie profesională, dat ca examenul cel mai greu după o experiență de profesională de cel puțin 10 ani, pe parcursul a cel puțin o lună de examinări în fața unor academicieni, profesori universitari și cu o prezentare de cele mai complicate cazuri rezolvate practic. Nu papagal!”, i-a transmis Dumitrescu președintelui, celui care a intrat în politică să dezvolte Caraș-Severinul ca pe propriile-i afaceri.

leader board 728 x 90 px

Romeo Dumitrescu îi explică totodată liberalului din fruntea Consiliului Județean cum e cu COVID-ul, cu puroaiele, sângele și excrementele, cu medicii bogați și greu de ucis pe care milionarul nu-i înghite. Așa cum nu-l înghițea zilele trecute nici pe colegul de partid Daniel Surdu. „Vă sfătuiesc să faceți lucruri concrete și folositoare, să nu vă lăudați cu note de 10 pentru că nu ați făcut mai nimic! Vă invit să vă reconsiderați urgent atitudinile, să renunțați cum v-am sfătuit la consilieri habarniști și să fiți alături de noi într-o perioadă foarte, foarte grea”, i-a mai transmis chirurgul „președintelui Muntelui Mic”.