Chebuţiu nu suportă vechiturile reşiţenilor sub nasul său

Ajunsă printr-un artificiu caracteristic în proprietatea firmelor controlate de fostul director al UCMR, Vila Renk, devenită între timp reşedinţa familiei Chebuţiu, ar urma să se învecineze cât de curând cu noua piaţă de vechituri a oraşului.

Obişnuit să trăiască în lux şi să nu fie deranjat de nimeni şi nimic, Adrian Chebuţiu a luat foc când a aflat că Primăria Reşiţa intenţionează să amenajeze o piaţă auto şi una de vechituri la câţiva metri distanţă de gardul vilei impunătoare în care locuieşte împreună cu familia. Speriat că maşinile sale de sute de mii de euro, pe care reşiţenii le mai văd doar la saloanele auto exclusiviste, vor trebui să-şi facă loc printre rablele ticsite cu bulendre vechi, sau că mirosurile de mititei şi cârnaţi nu vor fi pe gusturile sale fine, Adrian Chebuţiu a chemat în judecată Municipiul Reşiţa, prin Primar, şi Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local. Acţiunea în instanţă a fost făcută de SC Hydro Engineering, proprietarul Vilei Renk, şi SC Reductoare, şi a avut ca obiect sistarea lucrărilor de construire şi suspendarea autorizaţiei de construire până la pronunţarea Tribunalului Caraş-Severin.

Reclamanţii au arătat faptul că lucrările ar fi fost demarate fără autorizaţie. Mai mult, au sesizat Primăria şi Direcţia Regională în Construcţii Vest, prin care au arătat că autorizaţia de construire nu a fost obţinută legal, mai exact, că nu a fost solicitat acordul vecinilor pentru amenajarea acestei pieţe de vechituri. Chebuţiu e deranjat de faptul că drumul de acces spre impunătoarea vilă e format dintr-o singură bandă de circulaţie pe ambele sensuri şi că de multe ori accesul de îngreunat şi chiar blocat. Supărarea boss-ului de la UCM Group e şi mai mare atunci când se ridică problema valorii imobilului. Reclamanţii au susţinut în instanţă că piaţa de vechituri ar conduce la reducerea valorii de circulaţie a imobilelor din proprietatea lor. Prima lovitură pentru Chebuţiu a venit de la Inspectoaratul de Stat în Construcţii, care a concluzionat că nu este necesar acordul vecinilor. În ceea ce priveşte emisiile poluante, inclusiv zgomotul şi alte surse de disconfort, se arată că, pe termen lung, în timpul exploatării, zgomotele şi emisiile în aer de la mijloacele de transport ale clienţilor nu constituie surse de disconfort, locaţia pieţei fiind departe de zona locuită”, a hotărât instanţa. În consecinţă, Tribunalul Caraş-Severin a respins acţiunea reclamanţilor. Lucrurile nu se opresc însă aici, pentru că Adrian Chebuţiu nu vrea sub nicio formă piaţa de vechituri sub nasul său şi a făcut recurs la Curtea de Apel Timişoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

 

publicitate si promovare online banner maxagro

Comments

 1. Ieftinica says:

  Mult iti trebuie pana primesti aprobarile sa scrii. De la intalnirea cu primarul cand ti-a dat sentinta pana ai scris materialul a trecut ceva timp. Toti ceilalti s-au miscat mai repede, dar nu dovedesc pe fata apropierea fata de primar si de televiziunea lui. Tu a trebuit sa primesti indicatiile pretioase sa vezi ce senzatii tari ne destainui. Noi vedem aceleasi vechi rahaturi si obsesiile despre o persoana. Se vede de la o posta ce frustari aveti. Frustrat esti si de faptul ca nu mai poti sa-i lingi din palma ca si in trecut cand mancai la masa lui si te plmbai in masinile de care acum ne tot scrii. Sa stii ca tine la cine nu te cunoaste, dar la ceilalti…? Nu vad la nimeni un articol critic si despre viata asta de mizerie pe care o ducem in acest oras administrat asa cum este, vai de mama lui. Cand erai la 24 ORE Cavadia iti trasa directii mai clare si sa demonstrat ca acele articole aveau mai mare greutate decat cele de azi care duc mai mult spre barfa nu spre informare. Care este noutatea din articolul tau?

 2. florin says:

  Doamnelor si Domnilor credeti ca Resita are nevoie de o piata de vechituri ,sa cheltuie bani aiurea pe ceva ce este facut deja .Dece nu face tovarasu primar MIHAI STEPANESCU piata pe valea terovei ca nu este nimic acolo ,vrea sa fure iara bani cu parteneri lui de afaceri ,,,,,Un oras de comentatori si de oameni ce nu vor sa gindeasca pacat pacat ca putini resiteni cu gindire la scara larga sint acaparati de cei ce nu gindesc si accepta toate vrajelile cu Stepanescu si alor consilierilor ce nu fac nimic pt resita doar pt iei

 3. Ieftinica says:

  Corect. Pe valea domanului ajunge mirosul si zgomotul la Mihaita si Stana. Locul pe care construieste acum l-a primit cadou de la Obadau, cu dedicatia ca daca nu ajunge mosu cu Tanta la Vila sa nu mai doarma nici altii. Anu trecut a facut un scandal de pomina ca nu doreste concur de viteza in coasta pe Valea Domanului. Cei de la Ranca pot la Resita primarul nu vrea.

 4. Anca says:

  De saracii din blocul explodat de pe Gugu nu se poate ocupa nimeni ca atarna matele din bloc si acum. Stepanescu se ocupa de fript mici si nervii lui Chebutiu. Vezi sa nu ajunga primarul ala protap, ha, ha

 5. Mirela says:

  Normal sa-l deranjeze Chebutiu pe padurarul cel viteaz. Pe vremea cand Chebutiu tinea echipa de handbal eram europeni domnule Stanciu, nu gunoieri cum ne face Stepanescu. Tu stateai pe primul rand in banca, eu ca sponsorizam din bani mei echipa apucam bilete pe la mijlocul salii sau mai sus. Sa ne dea locuri de munca civilizate, sa putem si noi sa ne cumparam lucruri de la mal, nu de la piata de vechituri. La astia de la piata le cere sa plateasca impozit pe ce castiga, pentru binele resitenilor, ca noi platim de ne sar capacele la primarie? Ia mai scrie si pentru noi nu numai pentru voi.

 6. florin says:

  Din 1990 pe stadionu de zgura GLORIA a fost piata de vechituri OCICO si acum sau trezit astia dela primarie si consiliu sa faca o alta piata ..E simplu au bani si nu stiu cum sa mai ciupeasca si ei citeva zeci de mii de euro Daca tot au bani de cheltuit si nu stiu cum sa-i manevreze ,macar sa faca ceva ce trebuie din jumatea ce ramine dupa cei inpart intre eu la primarie

 7. sexe says:

  Bai Stanciule, te f—e grija numai de Chebutiu asta. Alt subiect nu esti in stare sa ne dai sau esti obsedat? Altii nu au masini si case? ia fa-ti temele sau de alti ti-e frica si ai vazut ca pentru Chebutiu esti prea vierme sa te bage in seama? Ia zi, frate de Barbalata, ca are toata Resita la picioare, a cumparat tot ce a putut, de Catalin sa vezi cum ajungi tu pe taraba la vechituri. De funicular nu zici nimic? Bai da altceva nu mai avem in orasul asta. A terminat Oana si ai inceput tu.

 8. Firu says:

  Auzi, daca tot erai cu sportul pe vremuri: da’ primaru de ce nu vrea sa ne mai dam cu masinile in coasta de la stadion. E frica ca-i facem pisu pe portita? Data trecuta a motivat ca fac zgomot si fum. Interesant pe valea aia sta primarul nu Chebutiu si el nu are voie sa fie deranjat ca este edilul sef.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/