Cetățenii din Moldova Nouă l-au putut vota pe Torma primar datorită unei fetițe

Platforma Facebook este unul dintre cele mai ușoare moduri de a comunica cu cetățenii. Afirmația aparține primarului orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, care a mai spus în interviul live realizat în redacția Express de Banat că el este tot timpul plin de optimism și că a încercat de fiecare dată, fie că este în mediul privat, fie în cel public, să analizeze toate șansele pe care le are pentru a duce la bun sfârșit ceea ce a început.

În interviul realizat de jurnalistul Dan Popoviciu, edilul orașului Moldova Nouă a explicat de ce a dorit să intre în politică și să se afirme ca primar, deși are o afacere de succes.

„Eu am fost întotdeauna transparent și deschis, pentru că mediul privat te face să spui lucrurilor pe nume, pentru că ai o țintă clară. Tatonarea implicării în viața politică cred că stă în fiecare dintre noi, pentru că, și dacă nu suntem participanți, suntem spectatori și, la un moment dat, îți dai seama că lucrurile nu merg așa cum ai vrea tu. Şi România este un exemplu că lucrurile nu funcționează. Undeva prin 2013 a apărut un moment de cotitură și aici nu m-a convins nici un lider politic din județ, m-a convins copilul meu de 7-8 ani atunci, care a fost cam tot timpul cu mine și a văzut problemele din Moldova Nouă, care mai sunt și acum (gunoi aruncat, câini fără stăpâni, alei nebetonate). Şi am avut un declic, ceea ce este valabil pentru noi, cei mai mulți: ignoranța și indiferența noastră ne aduce de foarte multe ori în situații în care vom regreta ulterior”, a declarat Adrian Torma.

Acesta a mai spus că din interior lucrurile se văd altcumva, față de cum le vedea el din exterior. Pentru Adrian Torma, care a crescut pe lângă compania familiei și apoi a dezvoltat-o, lucrurile nu sunt ieșite din comun la primărie, chiar dacă procedura este un pic mai greoaie decât în sectorul privat.

„Nu e nimic nou, este foarte important însă cum îți construiești bugetul la început de an. Şi vreau să vă spun ceva ce foarte puțină lume știe: noi avem mai multe hotărâri de Consiliu Local decât județul Caraș-Severin sau Consiliul Județean și ne batem cu municipiile pentru că, pentru absolut orice, am făcut foarte repede hotărâri de Consiliu Local, multe le-am anticipat și nu am așteptat să treacă luna ca să putem să le votăm în ședință ordinară, le-am aprobat în extraordinare”, a subliniat Torma.