Cetățeni din Yemen, Irak și Siria forțează granițele județului Caraș-Severin!

Mai nou, în PTF Naidăș nu își încearcă norocul doar contrabandiștii, ci și imigranții! 14 persoane au fost prinse de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să treacă ilegal granița. Imigranții provin din Yemen, Irak și Siria.

În această după-amiază, polițiștii de frontieră din Naidăș au prins 14 persoane, cetățeni străini, care încercau să treacă ilegal frontiera de stat. În urma cercetărilor s-a constatat că printre persoanele oprite se aflau 9 minori, cu vârste între 1 și 12 ani, iar cei doi bărbați și cele două femei din grup aveau vârste cuprinse între 25 și 38 de ani.

Potrivit polițiștilor, străinii le-au spus „că sunt din Yemen, Irak şi Siria şi formează 3 familii. Adulţii au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei”.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

În cauză se efectuează cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele 14 persoane fiind preluate de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

tmc 640