Cerşetorul Sami, arestat pentru tentativă de omor! Victima, un copil de 3 ani!

Unul dintre cei mai cunoscuţi cerşetori care întindeau mâna în centrul Reşiţei a ajuns după gratii în urma unor întâmplări şocante.

Petru Vasilică Stoica, zis Sami, tânărul cu handicap locomotor sever cunoscut reşiţenilor deoarece era văzut aproape zilnic în faţa magazinului Nera sau în zona Sălii Polivalente, la cerşit, a fost arestat preventiv după ce a bătut atât de crunt un copil de trei ani încât i-a pus micuţului viaţa în pericol. În 16 octombrie, Sami l-a lovit în mod repetat cu palmele şi cu o cârjă în cap şi pe corp pe copilul concubinei sale. A pus totul pe seama consumului de alcool. Lucrurile au luat-o complet razna o zi mai târziu. Potrivit probelor administrate de procurori, bărbatul l-a ars cu ţigara pe părţile genitale externe pe copilul de trei ani. Nicoleta Florea, mama micuţului, n-a avut nicio reacţie. A avut în schimb bunica lui, care a sesizat organele de poliţie.
Odată ajuns la spital, copilul a fost internat de urgenţă, în stare foarte gravă. Medicii au constatat multiple traume severe, care necesită, după o primă estimare, cel puţin 45 de zile de îngrijiri medicale. Ei au concluzionat că viaţa micuţului a fost pusă în primejdie, ceea ce i-a determinat pe procurori să ceară arestarea preventivă a lui Sami Stoica pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. „Tribunalul Caraş-Severin a admis propunerea Ministerului Public şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 zile, de la 29 octombrie 2014 până la 27 noiembrie 2014 inclusiv. Împotriva acestei încheieri inculpatul a formulat contestaţie”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Caraş-Severin. Contestaţia a fost respinsă de Curtea de Apel Timişoara, astfel că Sami Stoica rămâne în arest preventiv.
Şocantă a fost atitudinea inculpatului şi în faţa magistraţilor. Acesta le-a strigat să-l aresteze şi pe micuţul de trei ani, pe motiv că nu e normal să fie doar el încătuşat.

banner 970 x 250