Ceremonie de absolvire UPT, cu Pavel Bartoș și Zdob și Zdub

wps 8808
mbmr 1000x100

 Au fost ani grei de facultate, dar, pentru mii de studenți, a venit și momentul absolvirii. Pentru tinerii ingineri și comunicatori ai UPT, universitatea a pregăsit o seară memorabilă. 

„Dacă Politehnica timișoreană și-a creat reputația de cea mai bună din țară și singura recunoscută peste hotare cu mult timp în urmă, aceasta se datorează în primul rând absolvenților, care au creat prestigiul de care se bucură azi instituția pe plan național și internațional. O nouă generație, promoția 2023, care este și cea de-a 100-a promoție de absolvenți ai Universității Politehnica Timișoara (prima a fost în 1924), li se alătură, după 3, 4 sau 6 ani petrecuți în amfiteatre și laboratoare, la cursuri, seminarii și examene. Pentru a le mulțumi și a le răsplăti eforturile depuse, conducerea UPT a dorit să le ofere acestora o festivitate memorabilă – Ceremonia de Absolvire 2023”, transmit reprezentanții UPT.

Evenimentul va avea loc în data de 1 iulie 2023 și va începe la ora 18, în Piața Victoriei, pe platoul din fața Rectoratului UPT, cu un flash-mob și un moment artistic urmat de Parada Absolvenților care, acompaniată de trupa SuperChill, se va îndrepta spre Stadionul Știința.

Festivitatea, moderată de îndrăgitul actor Pavel Bartoș, va include discursul rectorului Universității Politehnica Timișoara, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, și al președintelui Senatului UPT, prof.univ.dr.ing. Radu Vasiu, discursuri ale reprezentanților mediului economic, cei care îi vor prelua acum pe absolvenți, precum și cele ale reprezentanților studenților din cele zece facultăți.

Iar pentru a demonstra încă o dată că Universitatea Politehnica Timișoara a încurajat și a răsplătit întotdeauna performanța, conducerea UPT a decis să continue tradiția instituită în urmă cu câțiva ani de evidențiere și recompensare a studenților excepționali, care au obținut media 10 pe tot parcursul studiilor de licență, prin acordarea, în cadrul Ceremoniei de Absolvire, a unor diplome „Magna Cum Laude”. În acest an, trei astfel de diplome vor fi acordate în semn de apreciere pentru rezultatele academice remarcabile, pentru dedicare și consecvență în atingerea standardelor de performanță în activitatea didactică, pe întreg parcursul studiilor universitare de licență, materializate prin media generală 10 pe toți anii de studiu.

Și pentru că este o seară extraordinară atât pentru absolvenți, cât și pentru părinții acestora, nu se poate încheia decât cu un concert extraordinar susținut de formația Zdob și Zdub, un impresionant foc de artificii, dar și alte surprize pregătite de organizatori.

 

Muzeul TM

 

 

 

 

 

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/