Ceremonia de Absolvire UVT 2022, o atmosferă unică și un party memorabil, într-un eveniment al absolvenților UVT și al întregii comunități timișorene

uvt 1
explo 1000x200

Universitatea de Vest din Timișoara organizează sâmbătă, în 16 iulie, de la ora 10, Ceremonia de Absolvire dedicată Promoției UVT 2022. Ceremonia care va avea loc în Piața Libertății este dedicată atât absolvenților UVT, cât și comunității timișorene. 

La evenimentul din Piața Libertății vor participa studenții Promoției UVT 2022, conducerea UVT reprezentată de rectorul Marilen Gabriel Pirtea și de prorectorii instituției, alături de decanii și prodecanii facultăților, de liderii organizațiilor studențești, managerii departamentali din universitate, cât și de invitații speciali și partenerii instituționali ai UVT.

În intervalul orar 10 – 11.45, programul evenimentului va cuprinde:

10.00 Flash Mob organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport
10.05 Deschiderea Ceremoniei de absolvire
10.20 Mesajul Rectorului UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea
10.30 Povestea Promoţiei UVT 2022 (proiecție)
10.35 Premierea șefilor de promoție
11.10 Aruncarea tocilor
11.10 Miniconcert (studenți FMT)
11.45 Încheierea ceremoniei

În a doua parte a zilei, începând de la ora 19.30, în spațiul Iulius Gardens din cadrul Iulius Town va avea loc evenimentul Graduation Party UVT, în cadrul căruia absolvenții și invitații din cadrul comunității universitare UVT vor intra în vibe-ul de sărbătoare alături de DJ RaulL și DJ Robastien (de la 19.30) și de fantastica voce a vedetei timișorene Feli (de la ora 22).

uvt 2

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, adresează o invitație publică de participare la acest spectacol al absolvenților: „În 2022 avem bucuria să ne sărbătorim absolvenții, dar și să oferim Timișoarei un show special, pentru ca ziua Ceremoniei de Absolvire UVT să rămână în memoria noastră subiectivă ca un moment cald și emoționant al anului. După ce precedentele două ceremonii de absolvire au fost marcate de restricțiile pandemice, acum ne vom bucura în întregime de libertatea participării necondiționate la un eveniment al finalului de ciclu universitar, într-un nou episod din seria zilelor memorabile ale vieții de student în Timișoara. Vă așteptăm la ceremonie și la party, pentru ca să trăim împreună clipe minunate alături de absolvenții UVT din promoția 2022, care se alătură familiei cuprinzătoare pe care o numim UVTerra!”

Ceremonia de Absolvire este organizată de UVT în parteneriat cu ATOS, BCR, FLEX, FORVIA – HELLA, NOKIA, IULIUS TOWN, TECH MAHINDRA, ZF, UNICREDIT BANK, CONTINENTAL AUTOMOTIVE, KPMG și ROMPETROL.