Centura Timișoara Sud, la 60%

Santierul Centurii Timisoara Sud

Șantierul de construire a Centurii Timișoara Sud înaintează bine. Stadiul este de  60% și acum se fac operațiuni ample.

Noul constructor, asocierea din care face parte și UMB Spedidion, a preluat în această vară șantierul, după fostul antrepenor a rămas fără contract.

„Pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud, constructorul începe săptămâna viitoare montarea grinzilor la pasajul peste calea ferată din zona localității Chișoda. În total, la acest pasaj sunt 42 de grinzi, 12 sunt montate anterior și urmează amplasarea a 6 grinzi de 31,5 metri și 30 de grinzi de 26,5 metri fiecare. Echipele antreprenorului sunt prezente în mai multe puncte ale șantierului, pe raza localităților aflate pe traseul centurii: în zona str. Morand, Timișoara (km 0 al centurii), spre DN 59 Timișoara – Moravița, în zona localităților Chișoda și Giroc, zona Urseni, la intersecția cu drumul județean Timișoara – Moșnița Nouă, precum și în zona Ghiroda”, anunță DRDP Timișoara.

În ultima perioadă au fost realizate umpluturi cu balast, stabilizări ale terenului, foraje pentru pilonii viitorului pasaj din zona Moșnița Nouă și aprovizionări cu balast.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Noul termen pentru finalizarea celor aproximativ 26 de kilometri de șosea ocolitoare este vara anului viitor. Pentru lucrări, constructorul va primi aproape 400 de milioane de lei.

Din contractual inițial cu fostul antreprenor, CNAIR a plătit 162 de milioane de lei.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/