Centura Timișoara Sud are constructor! Cel puțin desemnat

default

A fost desemnat constructorul Centurii Timișoara Sud. Până la semnarea contractului și începerea lucrărilor mai sunt pași de făcut.

„În urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor depuse, DRDP Timișoara a comunicat astăzi, 9 iunie, rezultatul procedurii de atribuire a contractului de <<Execuție a lucrărilor din cadrul obiectivului Varianta de Ocolire Timișoara Sud – rest de executat>>”, a transmis DRDP Timișoara.

Câștigătorul licitației este asocierea SA & PE CONSTRUCT SRL (lider) – SPEDITION UMB – TEHNOSTRADE SRL, la preţul de 383,8 milioane de lei, fără TVA.

Perioada de execuție a lucrărilor va fi de 12 luni de la emiterea ordinului de începere, iar perioada de garanție a lucrărilor va fi de 10 ani.

1000x200 dacus 02

„Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și, respectiv, după soluționarea contestațiilor sau plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, mai spun cei de la DRDP.

La data rezilierii contractului anterior, în decembrie 2022, progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%. Fostul constructor a primit pentru lucrările realizate 162 de milioane de lei. Astfel, costul realizării centurii pe partea de sud a Timișoarei va ajunge, în final, la 560 de milioane de lei.

 

publicitate si promovare online banner maxagro