Centrul de Proiecte Timișoara, călătorii naționale și internaționale pentru TM2023

Centrul de Proiecte Timișoara cumpără servicii de transport aerian pentru deplasări interne și internaționale în interes de serviciu în contextul TM2023. Licitația a fost lansată și pornește de la 420.000 de lei.

„Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara – vizează achiziționarea serviciilor de transport aerian ocazional de pasageri pe curse interne şi internaționale, în funcție de necesități și în limita bugetului alocat, după caz, pentru salariații, membrii boardului curatorilor și/sau invitații autorității contractante, precum și ai partenerilor asociați implicați în proiect, care participa la diverse evenimente organizate de partenerii implicați în proiect, în funcție de obiectivele și activitățile proiectului în contextul contribuției Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara la implementarea proiectului Timisoara 2023 – Timișoara Capitala Europeană a Culturii”, aflăm din caietul de sarcini.

Se recurge la curse aeriane pentru că sunt cele mai rapide și economice deplasări, motivează cei de la Centrul de Proiecte.

„Ca regulă generală, salariaţii, membrii boardului curatorilor și/sau invitații autorității contractante, precum și partenerii asociați implicați în proiect/delegaţii autorităţii contractante efectuează deplasări prin cele mai rapide şi mai economice mijloace de călătorie raportate la natura şi urgenţa deplasării. În acest sens, operatorii economici au obligaţia de a oferta curse directe. Pentru destinaţiile unde, din cauza itinerariilor de zbor ale companiilor aeriene nu există curse directe, se acceptă curse indirecte (cu maxim o escală). Dacă se optează pentru curse aeriene cu escală, durata minimă de aşteptare între curse este de 1 oră şi 30 de minute, iar durata maximă de aşteptare între curse nu trebuie să depăşească 3 ore, cu respectarea cerinţelor specificate în invitaţia de participare la reofertare”, se mai arată în documentele licitației.

Serviciile de transport aerian se vor asigura prin intermediul companiilor aeriene care au curse regulate, low cost sau de linie, iar emiterea biletelor se va realiza cu maximum 2 escale și timpul de așteptare nu trebuie să depășească 3 ore.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Pentru un bilet, Centrul de Proiecte va păti 450 de euro, plus 75 de euro taxele de zbor și 25 de euro taxele de servicii. Astfel, un zbor poate costa maximum 550 de euro.

Firmele interesate se pot înscrie la licitație până în 30 ianuarie.

 

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/