Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica, certificarea calității

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica Timisoara
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020 a obținut certificarea ISO pentru implementarea și menținerea unui Sistem de Management al Calității.

Certificarea privește activitățile de asistență și informare științifică tehnologică, dar și coordonarea inovării, diseminarea, transferul și valorificarea rezultatelor cercetării.

„Certificarea ISO 9001:2015, recunoscută la nivel internațional, marchează o etapă importantă în evoluția centrului și confirmă adoptarea celor mai bune practici în implementarea și menținerea unui Sistem de Management al Calității (SMC) eficient, conform celor mai înalte standarde de calitate și excelență. Acest lucru marchează o etapă importantă în evoluția CITT și subliniază încrederea noastră în potențialul de dezvoltare al centrului”, transmit reprezentanții Universității Politehnica Timișoara.

Procesul de certificare a fost unul laborios, care a avut loc pe parcursul întregului an. Acesta s-a realizat în cadrul proiectului POR 140100 – Creșterea Competitivității UPT prin Înființarea Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic „Politehnica 2020” și Identificare Oportunități de Colaborare cu alte ITT-uri și IMM-uri din Regiunea de Vest, implicând un efort susținut din partea întregii echipe, care s-a dedicat în mod constant pentru optimizarea și perfecționarea procesului și a întregii activități.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

 

 

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/