Centrul cultural din Măgura va deveni funcțional de anul viitor

500.000 de euro vor fi investiți în reabilitarea și modernizarea căminului cultural din Măgura, sat aparținător comunei Zăvoi.

Primarul comunei Zăvoi, Doru Cîrdei, așteaptă „unda verde” din partea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale în vederea semnării ordinului de începere a lucrărilor la centrul cultural din Măgura. „S-a încheiat licitația pentru execuție. Așteptăm doar avizul de la AFIR pentru a putea demara și lucrările propriu-zise. Sperăm să dăm ordinul cât mai repede, totul depinde însă de cei de la AFIR. Proiectul presupune, printre altele, refacerea sălii de evenimente și crearea de grupuri sanitare care, de altfel, sunt inexistente, precum și crearea de spații pentru activități diverse, cum ar fi cele de pictură, desen sau dansuri. De asemenea, prin proiect se vor mai aloca bani și pentru achiziționarea mobilierului necesar, precum și pentru amenajarea curții”, ne-a declarat primarul comunei Zăvoi, Doru Cîrdei.

De la momentul semnării ordinului de începere a lucrărilor de către edilul-șef, constructorul are la dispoziție 11 luni pentru finalizarea proiectului.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/