Celor mari, celor mici, ne sunt dragi tuturor… Orășelele Copiilor din Lugoj își deschid în această săptămână porțile

Primăria Municipiului Lugoj, prin Serviciul Administrarea și Întreținerea Domeniului Public, a efectuat în ultima perioadă pregătirile necesare pentru a putea oferi copiilor posibilitatea de a petrece timpul liber la cele două Orășele ale Copiilor din municipiu.

Bucuria va fi mare pentru copiii lugojenilor, mai ales că și în acest an cunoscutele jocuri gonflabile vor fi amplasate în aceleași două locații, Parcul George Enescu și Concordia. Elementele de joacă au fost deja instalate, iar cei care se ocupă de administrare au început acțiunea de spălare și curățare a acestora.

Administrația lugojeană vrea ca toată lumea să aibă acces la această modalitate de petrecere a timpului liber, indiferent de starea materială a părinților. „Sunt gratuite pentru că și săracul și bogatul își iubește copiii la fel, astfel că toți trebuie să se joace fără să plătească nimic. Noi asigurăm paza, mentenanța cu serviciile noastre din Primărie, cu Poliția Locală. Dacă vom da și ștrandul în folosință, există aceste jocuri gonflabile, skate-parc, sălile de fitness în aer liber, cinematograf și teatru modernizate, dacă deschidem în toamnă și bazinul, cred că ai unde să te duci în Lugoj la această oră ca să-ți petreci împreună cu copilul timpul liber”, a spus primarul Francisc Boldea.

Ambele Orășele ale Copiilor se deschid sâmbătă, 20 aprilie, la ora 11.00, respectiv cel situat în Parcul „George Enescu” și cel amenajat în spațiul fostei Grădini de vară Concordia. Copiii sunt așteptați să se bucure de locurile de joacă de luni până vineri, între orele 16,00 și 21,00, iar sâmbăta și duminica, între orele 11,00 și 21,00, cu excepția zilelor când vremea este nefavorabilă.

Autoritățile locale fac precizarea că în cele două spații de joacă sunt amplasate jocuri gonflabile care respectă standardele de siguranță în domeniu.