Cele mai bune filme de foarte scurt metraj, la Cinema Victoria din Timișoara

filme foarte scurte
po 1000x100px (3)

Cinema Victoria din Timișoara găzduiește, în acest sfârșit de săptămână, Festivalul Internațional de Foarte Scurt Metraj.

În acest sfârșit de săptămână, la Timișoara are loc Très Court. Festivalul Internațional de Foarte Scurt Metraj ajunge pentru prima dată la Cinema Victoria.

Din 2 până în 4 iunie, cele mai bune producții cinematografice de foarte scurt metraj (cu durata de maximum 4 minute), vor fi prezentate în 50 de orașe din întreaga lume și în 10 orașe din România. Festivalul aduce împreună toți cinefilii, indiferent de oraș, țară sau continent. De la Montréal la Veneția, din China în România și din insulele Seychelles în Noua Caledonie, toți iubitorii de film au șansa de a urmări pe marile ecrane pelicule în care fiecare secundă contează”, a informat Primăria Timișoara.

1000x200 dacus 02

La noi în țară, festivalul este coordonat de Institutul Francez din România. Intrarea se face pe bază de bilet cu tariful unic de 15 lei, cu excepția selecției familiale, unde se percepe tariful de 10 lei pentru copiii sub 12 ani. Programul festivalului este disponibil AICI!

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px