Cele mai bune cote le găsiți și astăzi la Mozzart Bet

ANGLIA

Fulham n-a mai pierdut de cinci etape și, dacă va continua așa, are șanse să scape de la retrogradare. Tottenham a bătut-o în etapa trecută pe Burnley (4:0), dar, per total, nu a lăsat o impresie prea bună acest campionat. Mourinho poate, cu siguranță, mai mult decât atât.

Chiar dacă a bătut-o în etapa pe Brighton, e greu de crezut că West Bromwich va reuși să scape de retrogradare, mai ales că a legat o serie de șapte meciuri fără victorie. Everton în schimb vrea să prindă cupele europene și e încurajată de succele din ultimele două etape, în special de cel cu marea rivală Liverpool.

leader board 728 x 90 px

Vorbind de Liverpool, cormoranii au probleme cu accidentările înaintea confruntării din această etapă (Matip, Van Dijk, Jota, Henderson, Gomez). Chelsea vine după o serie destul de lungă de succese, după o victorie în deplasare în Liga Campionilor (1:0 cu Atletico) și trage să prindă locul patru. Acesta pare sa fie meciul serii in Premier League.

ITALIA

Inter a demonstrat deja că are capacitatea și mentalitatea de a deveni campioană, în timp ce Parma pare să fie una dintre candidatele la retrogradare. În cazul unei victorii, nerazzurri se pot distanța la șase puncte de vecinii de la Milan, o șansă care nu poate fi ratată.

Printre favorite la titlu, Inter are cea mai bună cotă la Mozzart Bet.

CUPA ROMÂNIEI

După încă un sezon dezamăgitor, singura șansă pentru Dinamo rămâne Cupa României. Din moment ce au eliminat-o pe FCSB (1:0), câinii n-ar trebui să aibă probleme cu o formație de liga a doua, Dunărea Călărași.

Meciul Dunărea Călărași – Dinamo București are cote excelente la Mozzart Bet.