Cele mai bune cote ale zilei de sâmbătă doar la Mozzart Bet

Sunt cele mai mai cunoscute echipe de fotbal care joacă la categoria așilor, iar pariorii nu pierd ocazia să-și încerce norocul și în acest weekend. 

ANGLIA
Southampton nu pare să aibă nici un obiectiv în acest campionat, în timp ce Chelsea și-a revenit și în 2021 a pierdut un singur meci (0:2 la Leicester). Albaștrii se bat cu West Ham și Liverpool pentru un loc de Liga Campionilor, așa că sunt favoriți.
Burnley are evoluții oscilante și acum două etape a câștigat neașteptat de clar la Crystal Palace (3:0), în timp ce West Bromwich este în cădere liberă și pare condamnată la retrogradare.

Liverpool – Everton, meci foarte important pentru gazde. Liverpool a legat trei înfrângeri în campionat, ceea ce nu i s-a întâmplat de foarte mult timp. Everton a crescut față de sezonul precedent, dar, având în vedere investițiile făcute, se aștepta parcă la mai mult. Cormoranii au o tradiție net favorabilă în meciurile directe din ultimii ani cu caramelele de pe Goodison Park, însă ne putem aștepta și la goluri la ambele porți. Unul din derby-urile suferinței se va disputa pe Craven Cottage, acolo unde Fulham, chiar și fără omul ei de gol, Mitrovic, este favorită în fața lanternei Sheffield United.

FRANȚA
St. Etienne și Reims se află la egalitate de puncte și nu par a fi angrenate în nici un fel de luptă, chiar dacă le despart doar șapte puncte de barajul retrogradării. În timp ce gazdele n-au mai pierdut de patru etape, oaspeții n-au mai câștigat de trei, așa că balanța ar putea înclina în favoarea verzilor.

Nantes este echipa care ocupă locul retrogradabil de care pomeneam și va trebui să tragă tare pentru a se salva. Nu îi va fi însă ușor, pentru că Marseille pare să-și fi revenit (două victorii și un egal în ultimele trei etape), reintrând în lupta pentru Europa.

GERMANIA
Bayern – Eintracht, cea mai mare cotă la Mozzart Bet. Bayern, cel mai probabil noua (și vechea) campioană a Germaniei, a cam bătut-o pe Eintracht în ultimii ani, dar a și suferit o corecție severă în sezonul precedent (1:5). Frankfurt e pe trei și pare în formă, n-ar fi exclus să vedem multe goluri.

Freiburg și Union Berlin speră să prindă un loc în Europa, dar evoluțiile din ultima perioadă, mai ales cele ale berlinezilor, nu au fost foarte convingătoare. Și Köln și Stuttgart au câte patru accidentați. Țapii au pierdut în mod previzibil la Frankfurt, dar au bătut în derby-ul de la Mönchengladbach și primesc cu oarecare încredere vizita șvabilor, care n-au mai bătut în deplasare de-o lună și jumătate (4:1 la Augsburg).

1000x100 casa brutarului

Borussia MG putea sta mult mai bine în clasament dacă nu pierdea cu rivala de la Köln și nu lua goluri în prelungirile meciurilor. Mainz n-a mai bătut însă în deplasare pe nimeni din noiembrie, așa că avantajul e de partea mânjilor.
Unul din cele mai mari derby-uri ale fotbalului german este umbrit de poziția catastrofală a lui Schalke, ocupanta ultimului loc. Dortmund a prins aripi după victoria de la Sevilla și are nevoie de puncte pentru a nu-și pune în pericol prezența în cupele europene.

ITALIA
Cinci echipe luptă aprig pentru ultimele două locuri ce duc în Liga Campionilor. Lazio este în cărți, chiar dacă a pierdut în etapa precedentă cu Inter și are cea mai mare cotă la victorie pe mozzartbet.ro. Sampdoria nu pare să aibă nici un obiectiv.
Genoa a obținut șase victorii și două remize în precedentele șase etape, în timp ce ultima victoriei a Veronei în deplasare a fost la Spezia, în primele zile ale anului curent. Avantajul e de partea gazdelor. Sassuolo și Bologna au avut evoluții oscilante și nu sunt foarte motivate în contextul actualului campionat. În asemenea cazuri e avantajată echipa gazdă.

ROMÂNIA
Sepsi și Academia Clinceni par să-și fi asigurat prezența în play-off, pe care acum vor s-o consolideze. Sfântu Gheorghe pierde greu acasă, doar CFR Cluj reușind să plece în acest an cu trei puncte din Covasna.

FCSB – Chindia, meciul revenirii. FCSB a pierdut acasă cu Clinceni, în deplasare la Hermannstadt și în cupă cu Dinamo, așa că nu-și mai permite nici un pas greșit, fiind la egalitate de puncte cu CFR Cluj. Chindia e prima sub linia de play-off, însă e greu de crezut că va reuși să acceadă acolo.

SPANIA
Eibar e prima deasupra liniei retrogradării cu 21 de puncte, în timp ce Elche are 18, dar un meci mai puțin. Ambele merg la fel de prost, poate se vor ambiționa și vor reuși să marcheze. E ciudat ca două echipe să se întâlnească în campionat de două ori în doar trei zile. Levante a scos un egal pe propriul teren, dar lucrurile vor sta diferit pe Vicente Calderon, acolo unde Atletico nu iartă.

Valencia și Celta Vigo nu mai sunt echipele de odinioară, dovadă că nu mai contează în lupta pentru Europa. Un mic avantaj în contul liliecilor. Real Madrid primește cea mai mare cotă la Mozzart Bet si vine după trei victorii consecutive și speră să exploateze orice pas greșit al concitadinei Atletico. Valladolid luptă pentru salvare, însă va trebui să-și caute punctele în altă parte.