Cele 10 obiective ale primarului Sorin Perian pentru binele comunității din Bocșa

Candidatul liberal pentru funcția de primar al orașului Bocșa a anunțat care sunt obiectivele sale în eventualitatea câștigării alegerilor din 27 iunie.

1. ORAȘUL BOCȘA – UN ORAȘ CURAT!

2. CONTINUAREA MODERNIZĂRII INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI CANALIZARE, PRECUM ȘI FINALIZAREA ACESTEIA.
Eficientizarea infrastructurii de apă-canal din Bocșa, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin. Deblocarea tuturor proiectelor europene care sunt în implementare pe Programul Operațional pentru Infrastructură Mare.

3. DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII STRADALE ȘI PIETONALE.
Drumurile și trotuarele trebuie să fie accesibile tuturor categoriilor sociale, în special persoanelor cu dizabilități. Bocșa are nevoie urgentă de această reabilitare a drumurilor!

4. ÎNFIINȚAREA UNUI DISPENSAR ȘCOLAR.
Sănătatea copiilor din Bocșa este o prioritate pentru mine.

5. LOCUINȚE PENTRU TINERI ȘI CAZURI SOCIALE.
Primăria va construi locuințe ANL pentru tineri, care să fie puse la dispoziția acestora în condiții foarte avantajoase, precum și locuințe sociale construite cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației.

6. DEBLOCAREA INVESTIȚIILOR PRIN ACTUALIZAREA PLANULUI URBANISTIC GENERAL.
Astfel vom rezolva dezvoltarea mediului de afaceri și atragerea de noi investitori în Bocșa.

7. SUSȚINEREA CULTELOR.
Finalizarea bisericii din zona MFA și sprijinul tuturor cultelor.

8. REVITALIZAREA SPORTULUI ȘI RECONSTRUCȚIA STADIONULUI „IZVOR”, PRECUM ȘI DEZVOLTAREA ZONELOR DE AGREMENT „LACUL MEDREȘ”ȘI „LACUL COLȚANI”
Refacerea Stadionului „Izvor” se va face ca o bază sportivă nouă de tip A, cu multiple facilități sportive, construcția făcându-se cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții și prin parteneriatul cu Federația Română de Fotbal. Voi dezvolta mai multe ramuri sportive, pentru că sportul este esențial știu asta fiind fost sportiv de performanță.

9. EFICIENTIZAREA TRANSPORTULUI PUBLIC LOCAL.

10. TRANSPARENȚĂ ÎN COMUNICARE.
Fiecare cetățean trebuie să fie corect informat cu privire la deciziile și hotărârile luate în primărie și despre cheltuirea banului public.

„Vă asigur, cu ajutorul Dumneavoastră voi fi un altfel de primar, un primar care va demonstra că se poate dezvolta orașul atât cu sprijinul CONSILIULUI JUDEȚEAN, cât și cu cel al GUVERNULUI ROMÂNIEI!”, a mai spus Sorin Perian, candidatul PNL la funcția de primar al Bocșei.

Comandat de Partidul Național Liberal
Filiala Caraș-Severin,
executat de SC Banat Mall Publimedia SRL,
Cod Mandatar Financiar 51210004

(E)