Cel mai mare festival de street food din Europa ajunge la Timișoara! Călătorie gastronomică… cu Vama și Subcarpați!

1000x100 (5)

The Carnival, cel mai mare festival de street food din Europa, ajunge la Timișoara. Evenimentul va avea loc la Muzeul Satului Bănățean, între 10 și 12 mai. Vizitatorii vor fi purtați într-o călătorie gastronomică, iar atmosfera va fi întreținută de manifestări street art, artiști locali și străini.

Timp de trei zile, 40 de vendori (vânzători) vor încânta papilele gustative ale participanților cu burgeri, wurști la grătar, sandwich-uri, mâncare mexicană și alte preparate originale. În aceleași timp, concertele live vor condimenta serile. Pe scenă vor fi prezenți artiști precum Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation Sound System, Vama, Subcarpați și mulți alții.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„De data asta nu este festival, este Carnaval! Cel mai mare eveniment de street food din Europa te așteaptă cu cel mai cool line-up pe care l-ai ascultat pe scena de la Timișoara”, anunță organizatorii.

Programul evenimentului:

Vineri – 12:00 – 01:00;

Sâmbătă – 12:00 – 02:00;

Duminică – 12:00 – 00:00.

Accesul la Timișoara Street Food Carnival se va face pe bază de bilete. Detalii despre prețul tichetelor și programul artiștilor le puteți consulta pe pagina oficială: http://www.thecarnival.ro/

banner 970 x 250