Cel mai iubit dintre primari!

Liberalul Brian Filimon a făcut aproape inutile alegerile locale în comuna cărășeană Măureni! A contabilizat aproape toate voturile cetățenilor și a dus PNL la un scor ireal!

Intrat în politică înainte de alegerile din 2016, Filimon a devenit în scurt timp unul dintre liberalii cu care Marcel Vela se laudă la București. Nu întâmplător l-a dat exemplu în Parlamentul României pentru modul în care administrează comuna Măureni, dar și în partid, pentru procentele pe care PNL le obține în localitate la fiecare tur de scrutin. Indiferent că sunt alegeri europarlamentare, generale sau locale, Brian Filimon aduce PNL-ului scoruri ireale. Așa s-a întâmplat și duminica trecută.

Liberalul a câștigat un nou mandat de primar obținând peste 92 la sută din voturile valabil exprimate. 1153 de cetățeni ai comunei au pus ștampila pe Filimon, în timp ce candidatul PSD a obținut doar 78, iar cel al Pro România, 18. Situația e similară și la Consiliul Local. PNL va avea 10 consilieri locali dintr-un total de 11. Practic, Brian Filimon nu are adversar în Măureni și, datorită lui, nici PNL!