Cel mai îndrăgit preot vine la Lugoj! Constantin Necula, în dialog cu medicul Mircea Șerpe

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Îndrăgitul preot profesor Constantin Necula, cunoscut publicului pentru numeroasele sale apariții la conferințe și dezbateri televizate, revine la Lugoj. Acesta va fi prezent în orașul de pe Timiș sâmbătă, 18 iunie, zi în care sunt programate două evenimente, în organizarea Asociației Militas Templis, Parohiei „Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș” și Universității Europene „Drăgan” Lugoj.

Mai întâi, de la ora 12.00, Universitatea Europeană „Drăgan” va găzdui conferința „Nu credeam să-nvăț a muri vreodată” – dialog cu medicul primar neurolog Mircea Șerpe, coordonatorul compartimentului de îngrijiri paliative din cadrul Spitalului Municipal ”Dr. Teodor Andrei” Lugoj. Doctorul Mircea Șerpe lucrează la Spitalul Municipal din Lugoj din anul 2009. Mulți ani a fost singurul neurolog din țară specializat în paliație, domeniu care se ocupă cu îngrijirea pacienților aflați în stadiul terminal al bolii. Amintim că recent medicul lugojean a fost unicul reprezentat al României la Salzburg, pe teme de neuro-paliație.

Spre seară, cu începere de la ora 18.00, preot profesor doctor Constantin Necula va participa, alături de preotul paroh Traian Birăescu, la o întâlnire cu credincioșii, la Biserica „Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș” (Bisericuța din Dealul Viilor). Intrarea este liberă la ambele evenimente, iar lugojenii sunt așteptați să participe în număr mare.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Constantin Necula a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. Este autor de volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică dar și de cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în limba română și în limbi străine – franceză, italiană, germană – și numeroase recenzii. A susținut 150 conferințe în țară și în străinătate și a participat la o serie de emisiuni de radio și de televiziune atât la posturi naționale cât și internaționale.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/