Cehii de la CEZ, prezenți la Reșița

Oficialii societăţii vor fi prezenţi astăzi la Reşiţa, ca să inaugureze reabilitarea a patru secţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Cehii, care au preluat lacurile de la TMK la peste două milioane de euro, vin acum în sprijinul sistemului sanitar din oraş, în care investesc sume importante.

În Caraş-Severin, cea mai mare tranzacţie imobiliară a anului 2011 s-a finalizat cu cumpărarea celor patru lacuri din zona Semenic la o valoare estimată la 19,8 milioane de euro.  Experții imobiliari spun că acest complex este și o adevărată perlă imobiliară. Astfel că, pe lângă producerea de energie, lacurile vor putea fi exploatate și în interes turistic.

Cehii spuneau la momentul tranzacţiei că prioritară este investiția în sistemele hidroenergetice. “Obiectivul de afaceri pe termen mediu al Grupului CEZ este retehnologizarea instalațiilor, proces deja demarat și care va continua în următorii aproximativ doi ani”, potrivit biroul de presă al companiei.

Conducerea CEZ susține o conferință de presă alături de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, începând cu ora 12.00. Conferința este urmată de o vizită la secțiile spitalului din cartierul Govândari.

Revenim cu amănunte!