Ceasul floral din centrul Timișoarei, șanse să fie repornit în acest an

ceas floral (4)

Ceasul floral din centrul Timișoarei are mari șanse să fie repornit în acest an. Asta după ce Clubul Lions Diamond, din care fac parte 40 de femei, va organiza o strângere de fonduri.

Ceasul floral, un simbol al Timișoarei, ar putea deveni funcțional în acest an. Clubul Lions Diamond Timișoara, din care fac parte 40 de femei, și-a propus să pună umărul pentru ca ceasul să fie repornit. Mai precis, clubul va organiza evenimentul „Balul florilor de mai”, la Venue Ballroom & Events, în data de 12 mai, la ora 19.00, iar ediția din acest an va fi dedicată strângerii de fonduri pentru ceasul floral.

Din fondurile adunate în cadrul evenimentului, va fi cumpărat mecanismul de funcționare, cu toate accesoriile necesare.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Salut demersul Clubului Lions Diamond Timișoara, a Ramonei Olteanu și a colegilor ei, în ceea ce privește reabilitarea Ceasului Floral. Nu neg că am purtat anterior discuții cu Ramona și am asigurat-o de tot sprijinul meu. Este un obiectiv ce poate fi realizat în timp relativ scurt dacă se dorește! Implicarea societății civile, a capitalului privat, în problemele orașului este un lucru pozitiv, dar și administrația trebuie să se poarte corect cu antreprenorul, să nu-l privească distant, de sus, sau doar ca pe o sursă financiară care să completeze bugetul local. Antreprenorul trebuie să fie un partener pentru administrație și nu un dușman”, a afirmat Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei.

Ceasul floral se află în centrul Timișoarei, în Parcul Civic, și a fost construit în anii 1970 pe locul fostei Cazarme Transilvania. De o bună perioadă de timp, ceasul nu mai este funcțional

banner maxagro